Ελλάδα

Ο κρητικός μελισσοκόμος που προκάλεσε «σεισμό» στα social media

kritikos

Μπορεί στο παναγροτικό συλλαλητήριο της περασμένης Τετάρτης στο Σύνταγμα να έδωσαν το «παρών» χιλιάδες αγρότες, ενώ σημαδεύτηκε και από επεισόδια, ωστόσο ένας μελισσοκόμος από την Κρήτη έκλεψε την παράσταση.

Πρόκειται για τον Στάθη Στιβακτάκη, μελισσουργό από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, οι φωτογραφίες του οποίου από το συλλαλητήριο έκαναν το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και σχολιάστηκαν έντονα από πολλούς χρήστες.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αρχικά στη Lifo (φωτογράφος Freddie F.) και γρήγορα η «ακατέργαστη» ομορφιά του νεαρού κρητικού αποτέλεσαν πόλο έλξης ειδικά για το νεανικό γυναικείο κοινό. Το αποτέλεσμα ήταν το hashtag #Κρητικος να είναι και σήμερα από τα δημοφιλέστερα σε twitter και facebook, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να γίνουν φίλοι του στη σελίδα του στο facebook, με τα αιτήματα φιλίας τα τελευταία 24ωρα να είναι εκατοντάδες.

Ο ίδιος ο μελισσουργός, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM σχολίασε την αναπάντεχη δημοσιότητά του:

«Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι, ναι, μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να ‘ναι καλά τα κοπέλια» συμπλήρωσε.
«Ανεβήκαμε στην Αθήνα και εκεί μας περίμεναν τα «μπολάκια» του Τσίπρα, τα ΜΑΤ όπως τα λέω εγώ, και μας ψέκασαν». «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» κατέληξε στη συνέντευξή του.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το