Αθλητισμός

Ο Κουκουβίνος προπονητής στη Δάφνη

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παιχτών της Δάφνης με τον νέο προπονητή Ντένη Κουκουβίνο, τα μέλη της διοίκησης και φίλους της ομάδας. Ο πρόεδρος Γιάννης Τσάτσος καλωσόρισε στην «οικογένεια» – όπως χαρακτηριστικά είπε – παλιούς και νέους παίκτες και το νέο προπονητή κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε και θέτοντας τους στόχους για τη χρονιά που ξεκινά. Με βασικό στόχο την άνοδο, ο κ. Τσάτσος τόνισε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουν για την επίτευξή του τόσο προπονητικά όσο και αγωνιστικά με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες και ικανότητές τους. Η διοίκηση θα σταθεί με κάθε δυνατό τρόπο δίπλα σε παίκτες και προπονητή -όπως άλλωστε το έχει ήδη αποδείξει τα τελευταία έτη- αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν αφοσίωση παίζοντας με αυτοπεποίθηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Ο Ντένης Κουκουβίνος γνωστός προπονητής της Μαγνησίας με πολλές εμπειρίες, χαιρετώντας την ομάδα τόνισε ότι ταυτίζεται με τους στόχους της διοίκησης και θα συμβάλλει κι αυτός στη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παικτών έτσι ώστε όλοι μαζί να δουλέψουν ως «οικογένεια» για την άνοδο της ομάδας.
Τη συνάντηση χαιρέτισε και ο αντιπρόεδρος της Δάφνης Γιώργος Τάκης ο οποίος με τη σειρά του εγγυήθηκε τη στήριξη της διοίκησης στις προσπάθειες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα -εγκαταστάσεις, υλικό, μετακινήσεις, κ.ά.- δίνοντας παράλληλα έμφαση στην προσπάθεια και τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές τη νέα αυτή χρονιά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Δάφνης.
Η συνάντηση έκλεισε με το ραντεβού της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας στις 13 Αυγούστου.
Να σημειωθεί πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς ανανέωσαν την παραμονή τους, εκτός των τριών φοιτητών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Λούκα, Βαγγέλη Γκιάστα και Μάκη Αλιμπάκη, στους οποίους η Δάφνη εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους ζωή.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις των νέων παικτών της ομάδας, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το