Ελλάδα

Ο Κούγιας ανέλαβε την 24χρονη που φέρεται να έσπασε την απαγόρευση με πάρτι στη Συγγρού

Την υπεράσπιση της 24χρονης που κατηγορείται ότι έσπασε το lockdown και διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας, και στο οποίο συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Ο γνωστός ποινικολόγος «ανέλαβε την υπεράσπιση της νεαρής Π.Β, η οποία κατηγορείται ότι διοργάνωσε το πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, στο οποίο συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συγκρατημένη αισιοδοξία αγροτών στο μπλόκο Αλμυρού

  Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι αγρότες στο μπλόκο του Αλμυρού ενόψει της προγραμματισμένης συνάντησης την…

10 Φεβρουαρίου 2024

Νέα ανάρτηση του Νίκου Παπαπέτρου

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Βόλου Νίκος Παπαπέτρος σε χθεσινή του ανάρτηση ανέφερε: Τα…

10 Φεβρουαρίου 2024

Γερμανία: Πάνω από 10.000 μαθητές μαθαίνουν αρχαία ελληνικά στο σχολείο

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ο ελληνομαθής πρεσβευτής της Γερμανίας στην Ελλάδα, Αντρέας Κιντλ, έστειλε το…

9 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας – Έστειλαν 18χρονο στο νοσοκομείο για ασήμαντη αφορμή

Άλλο ένα κρούσμα ενδοσχολικής βίας αυτή τη φορά μέσα σε σχολείο κατά τη διάρκεια διαλείμματος…

9 Φεβρουαρίου 2024

Τηλεργασία: Ένας στους τρεις εργαζόμενους σκέφτεται να παραιτηθεί αν του ζητηθεί περισσότερος χρόνος στο γραφείο

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την υιοθέτηση της απομακρυσμένης εργασίας, έχουν διαμορφωθεί δύο σημαντικά αντίρροπες τάσεις…

9 Φεβρουαρίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στον Βόλο: Έβγαλε μαχαίρι μετά από καυγά

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει…

9 Φεβρουαρίου 2024