Αθλητισμός

Ο κόσμος της Νίκης μένει στην καρδιά τους

Η δυναμική του κόσμου της Νίκης είναι γνωστή ανά το Πανελλήνιο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ένθερμο κοινό, που με τις εκδηλώσεις του αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας. Όσοι φορούν τη φανέλα της έχουν να λένε για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του συλλόγου, οργανωμένοι και μη. Ακόμη και οι ξένοι ποδοσφαιριστές της Νίκης εμφανίζονται εντυπωσιασμένοι, όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Όποιος κατάγεται από τον Βόλο ή γενικότερα είναι γνώστης των καταστάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ξέρει ότι η Νίκη είναι μία ομάδα με ένθερμο κοινό. Η ατμόσφαιρα στο «Παντελής Μαγουλάς» παλαιότερα, αλλά και στο στάδιο της Νεάπολης φέτος είναι μοναδική, με τους παίκτες να παίρνουν δύναμη από τις εκδηλώσεις των οπαδών, που βρίσκονται στο πλευρό τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Εξάλλου, δεν υπάρχει γήπεδο ανά την Ελλάδα που να μην το έχουν πατήσει οι φίλοι της Νίκης, όσο μακριά και αν βρίσκεται από τον Βόλο, αφού τα πολλά χιλιόμετρα ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο για τους οπαδούς των «κυανολεύκων».
Εκείνοι που έχουν εντυπωσιαστεί είναι οι ξένοι ποδοσφαιριστές της Νίκης, οι οποίοι έχουν εισπράξει πολλή αγάπη από τους φιλάθλους. Είτε συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα, είτε όχι, το μόνο βέβαιο είναι πως πλέον έχουν μέσα στην καρδιά τους τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπαν οι Χορδάν Ντομίνγκεθ, Άλεξ Κρουθ (που ήδη αναχώρησαν για την Ισπανία) και ο Αντόνιο Ροχάνο (και αυτός πρόκειται να μεταβεί στην Αργεντινή), όταν μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη κατά την περίοδο της καραντίνας. Και οι τρεις έσταζαν… μέλι για τους φίλους της ομάδας, αναγνωρίζοντας πόσο πολύ βοηθούν την ομάδα με τις εκδηλώσεις τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο Χορδάν Ντομίνγκεθ ανέφερε: «Ο κόσμος της Νίκης είναι πάρα πολύ θερμός και όταν παίζαμε εκτός έδρας δεν υπήρχε ανάλογο κοινό σε κανένα γήπεδο παρά μόνο στο δικό μας, όταν παίζαμε εντός έδρας. Αυτή η ατμόσφαιρα μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν φανταστική. Μερικές φορές γίνονταν και «κόλαση» και όλο αυτό ήταν πάρα πολύ όμορφο για εμένα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους πάρα πολύ για την υποστήριξη που μας έδωσαν όλη τη χρονιά. Ο κόσμος πάντα είναι ο δεύτερος παίκτης στο γήπεδο, οπότε τον χρειαζόμαστε πάντα μαζί μας. Ήταν εκπληκτικό όλο το ταξίδι μέχρι εδώ και αυτή η στήριξη που είχαμε από εκείνον, πιστεύοντας πως έχει να περιμένει πολύ καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».
Ο Άλεξ Κρουθ τόνισε: «Η ομάδα είναι στην τρίτη κατηγορία και όταν ήλθα σε αυτή δεν περίμενα ότι θα έχει τόσους πολλούς φιλάθλους που τη στηρίζουν με πάθος. Είμαι σίγουρος ότι αν ανεβούμε κατηγορία τότε οι οπαδοί θα γίνουν πολύ περισσότεροι. Όλο αυτό μπορεί να γίνει η αρχή για κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Εδώ θέλω να πω ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα για να είναι πάντα περήφανος ο κόσμος της Νίκης Βόλου.

Θα ήθελα, λοιπόν, από την πλευρά μου να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίζουν να υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα στη συνέχεια. Εγώ θα εξακολουθήσω να λέω τα καλύτερα για τον κόσμο μας. Με έχει αφήσει έκπληκτο με το πάθος του για την ομάδα, ενώ σίγουρα μπορεί να γίνει περισσότερος».
Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο Αντόνιο Ροχάνο: «Εδώ στη Νίκη Βόλου ο κόσμος υποστηρίζει έντονα την ομάδα και παθιάζεται γι’ αυτή. Πολλοί πιστεύουν ότι στην Γ’ κατηγορία δεν υπάρχει κόσμος. Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό, το αντίθετο συμβαίνει. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι πολύς και βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα.
Ειλικρινά έχω αρχίσει να αισθάνομαι κομμάτι του κόσμου και σε κάθε αγώνα που περνούσε ένιωθα ακόμη πιο κοντά. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω έναν ειδικό χαρακτήρα μέσα στους αγώνες, βγαίνει κάτι πολύ δυνατό από μέσα μου και βγάζω μια τέτοια εικόνα προς τα έξω, ειδικά όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας.
Θεωρώ ότι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουν αναγνωρίσει το τι έχει κάνει ο κόσμος για τη Νίκη σε κάθε παιχνίδι που βρισκόταν μαζί μας και μας υποστήριζε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παίκτες της Νίκης νιώθουμε κομμάτι του κόσμου. Αυτό έχω καταλάβει, δεν νιώθω μόνο εγώ έτσι. Όταν άλλαξαν τα πράγματα και «ξεκολλήσαμε» μετά την κακή αρχή που κάναμε, αυτό μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, επεκτάθηκε πάρα πολύ και πλέον υπάρχει μια ένωση παικτών και κόσμου, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο αυτή τη στιγμή».

Η ΠΑΕ αναγνώρισε τη βοήθεια των φιλάθλων
Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Νίκη προχώρησε σε μια ενέργεια προκειμένου να τιμήσει τους φιλάθλους για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν φέτος με τη βροντερή τους παρουσία τόσο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, όσο και σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον μοναδικό εντός έδρας αγώνα που δεν διεξήχθη, αφού το πρωτάθλημα διεκόπη.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:
α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση «[email protected]» με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20», στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).
β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).
Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το