Ελλάδα

Ο Κωνσταντόπουλος στην υπεράσπιση του «επιχειρηματία» του ναρκωπλοίου «Noor 1» και πρώην στελέχους του Ολυμπιακού

KVNSTANTOPOYLOS

Μετά το πρώην -πλέον- μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Ηρειώτη, στο τιμ δικηγόρων του Α.Κ. εντάσσεται ακόμα ένα πρόσωπο που σχετίστηκε με τα διοικητικά του Τριφυλλιού.

Ο Κωνσταντόπουλος υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για περίπου δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2010, λαμβάνοντας το χρίσμα από τον τότε κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντόπουλος θα μεταβεί την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά για να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Μαρίας Σκάρπου που έχει αναλάβει την υπόθεση του «Noor 1» και θα ζητήσει παράταση ακόμα μιας εβδομάδας στην απολογία του Α.Κ. προκειμένου να λάβει το φάκελο της υπόθεσης και να μελετήσει τα στοιχεία.

Η 15η Μαΐου έχει οριστεί από την ανακρίτρια ως ημερομηνία απολογίας του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης, του Α.Κ., ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Ο Κωνσταντόπουλος δεν είναι φυσικά ένα τυχαίο πρόσωπο.

Υπήρξε πρωταγωνιστής της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως πρόεδρος του Συνασπισμού επί σειρά ετών, ενώ το όνομά του «έπαιξε» μέχρι και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συν τοις άλλοις η κόρη του είναι η σημερινή Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Κάτι που σίγουρα εγείρει ηθικό ζήτημα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το