Τοπικά

Ο Κων. Μαραβέγιας στο 304 ΠΕΒ για την παράδοση της ανακατασκευασμένης κινητής μονάδας αιμοδοσίας

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της ανακατασκευασμένης κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, που ολοκληρώθηκε από το προσωπικό του 304 ΠΕΒ, παραβρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ο κ. Μαραβέγιας υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιο Οικονόμου μαζί με τα στελέχη της διοίκησης του 304 ΠΕΒ, καθώς και τον ταξίαρχο κ. Σταμάτιο Κουκουσέλη, ο οποίος είναι διοικητής ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ. Εκ μέρους του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, παραβρέθηκε ο διοικητής κ. Γιάννης  Ντόκος, η κ. Κατερίνα Χαρανά, ο κ. Ηλ. Καραμέτος και Στ. Λαφιωνιάτης.

Αναφερόμενος στην επισκευή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι αποτελεί ένα ακόμη δείγμα έμπρακτης στήριξης της τοπικής κοινωνίας από το ΠΕΒ, ένα εργοστάσιο το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από τη δεκαετία του 1970 στην περιοχή και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο επισκευαστικό Εργοστάσιο του Στρατού ξηράς και συγχρόνως ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια.

Ο κ. Μαραβέγιας απηύθυνε τα θερμά συγχαρητήριά του στο προσωπικό και τη διοίκηση του 304 ΠΕΒ, όπως και στον Γενικό Γραμματέα για την έμπρακτη στήριξή του στο εργοστάσιο. Τέλος, με την ευκαιρία της παρουσίας του σήμερα στην τελετή, ο κ. Μαραβέγιας συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην ανακατασκευασμένη κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το