Τοπικά

O καιρός σήμερα στη Μαγνησία

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στον Βόλο σήμερα Δευτέρα 15/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Αργαλαστή , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στο Βελεστίνο, αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τη Ζαγορά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στη Μακρινίτσα και την Πορταριά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με χιονόνερο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και στη Σούρπη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Στεφανοβίκειο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Στο Τρίκερι, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Share
Ετικέτες: καιροςΜΑΓΝΗΣΙΑ

Πρόσφατα άρθρα

Σκότωσε τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτα με… εικονική ερωμένη

Μία σοκαριστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στη Γαλλία, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του…

14 Μαρτίου 2024

Αχ. Μπέος “Βρέθηκε λύση για τα δίκτυα αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών από Νέα Αγχίαλο έως Λεχώνια” Συνάντηση με Σκυλακάκη

Θα συνεχιστούν κανονικά τα έργα που αφορούν στα δίκτυα αποχέτευσης και τη σύνδεση με τον…

14 Μαρτίου 2024

Eurovision: «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!» – Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για την Μαρίνα Σάττι που θα εκτοξεύσει την Ελλάδα στην Ευρώπη

Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό…

14 Μαρτίου 2024

Επιτροπή

Τριμελή επιτροπή διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση του προϋπολογισμού της πρότασης χρηματοδότησης που θα υποβληθεί…

14 Μαρτίου 2024

Παραχώρηση

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 ανανεώθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, η…

14 Μαρτίου 2024

Άνοιξε

Άνοιξε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ -…

14 Μαρτίου 2024