Τοπικά

Ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Κανελλής μήνυσε τον π. αντιδήμαρχο Δ. Λιβογιάννη για απειλή και εξύβριση

 

 

livogiannis kanellis minisi

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής μήνυσε χθες βράδυ τον δημοτικό σύμβουλο και π. αντιδήμαρχο Δ. Λιβογιάννη για απειλή και εξύβριση. Σύμφωνα με τον κ. Κανελλή , χθες βράδυ και ενώ περνούσε μπροστά από καφετέρια που διασκέδαζε με φίλους του ο Λιβογιάννης, δέχτηκε φραστική επίθεση στην οποία αντέδρασε. Ο Λιβογιάννης κατηγορείται από τον Νίκο Κανελλή ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του για να τον χτυπήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Κανελλής , χτες γύρω στις 21.30, σε καφέ που βρίσκεται κοντά στην Πλ. Ελευθερίας , ο κ. Λιβογιάννης ο οποίος βρισκόταν εκεί με παρέα, του επιτέθηκε φραστικά σκαι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ η παρέα του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τα ποτήρι, και τον ανάγκασε να υποβάλλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου, όπως δήλωσε ο κ. Κανελλής

«Αυτό που έγινε χθες δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Είναι ο ορισμός του εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Παρόντες ήταν δεκάδες μάρτυρες και τους καλώ να καταθέσουν την αλήθεια. Ο  Λιβογιάννης με έχει βρίσει κατ΄επανάληψη  στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή. Όμως εδώ μετέφεραν το φασισμό και την τρομοκρατία σε ένα δημόσιο χώρο. Ο κ. Λιβογιάννης είναι δικηγόρος και θα έπρεπε να γνωρίζει τους νόμους. Μα αποκάλεσε ρουφιάνο, φασίστα και με απείλησε πως όταν θα με βρει μόνο μου θα μου δείξει. Καλώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς,τους πολίτες να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα που πληγώνουν τη δημοκρατία”

Δ.Λιβογιάννης: Ο Κανελλής είναι εκείνος που με εξύβρισε – Θα καταθέσω κι εγώ μήνυση

Εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα δήλωσε ο κ. Κανελλής είναι η εκδοχή που παρουσίασε ο Λιβογιάννης, μιλώντας στο Ράδιο Ένα.  Όπως συγκεκριμένα υποστήριξε, εκείνος που επιτέθηκε φραστικά ήταν ο κ. Κανελλής, την στιγμή που αυτός τον καλησπέρισε, βλέποντάς τον να περνά έξω από την καφετέρια στην οποία έπινε τον καφέ του με ιδιοκτήτη του καταστήματος. «Εγώ λέω καλησπέρα σε φίλους και αντιπάλους αλλά ο κ. Κανελλής μου απάντησε με αυτό τον τρόπο χωρίς κανένα προηγούμενο» τόνισε ο κ. Λιβογιάννης, προσθέτοντας ότι θα προχωρήσει και εκείνος με τη σειρά του σε μήνυση εναντίον του κ. Κανελλή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το