Αθλητισμός

Ο καλαθοσφαιριστής Αντ. Μητρουλάς εξομολογείται – “Όμοιο με τον κορωνοϊό δεν έχω ξανανιώσει στο πετσί μου”

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Αντώνης Μητρουλάς. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αρχικά ήταν αρνητής και δεν πίστευε στη σοβαρότητα του κορωνοϊού, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, καθώς νόσησε και αυτή τη στιγμή βιώνει τις συνέπειές του. Μέσω της «Θ» στέλνει μήνυμα προς όλους να μην παίρνουμε τον ιό αψήφιστα και να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Αντώνης Μητρουλάς είναι ευρέως γνωστός στη μαγνησιώτικη καλαθοσφαίριση, την οποία υπηρετεί πιστά ακόμη και τώρα που διανύει το 42ο έτος της ηλικίας του. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές τοπικές ομάδες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για τις μπασκετικές του ικανότητες, όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Φέτος συνεχίζει το μπάσκετ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αγριά και αποτελεί βασικό «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλου.
Όταν ξέσπασε το πρώτο κύμα του κορωνοϊού ο Αντώνης Μητρουλάς ανήκε στην ομάδα που δεν πίστευε ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό ιό, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Παρόμοια άποψη είχε και τώρα όταν η πανδημία έκανε ξανά την εμφάνισή της, καθώς έλεγε σε φίλους και γνωστούς ότι ο κορωνοϊός δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και πως αποτελεί απλά έναν ιό σαν όλους τους άλλους.
Ωστόσο προσγειώθηκε στην πραγματικότητα με τον πιο σκληρό τρόπο, δηλαδή όταν προσβλήθηκε ο ίδιος από τον Covid-19 και δυστυχώς βίωσε τις επιπτώσεις και τα συμπτώματα που επιφέρει. Ευτυχώς, όμως, ο οργανισμός του αποδείχθηκε ανθεκτικός και δείχνει σιγά-σιγά να τον ξεπερνάει και τώρα αναρρώνει σπίτι του, όπου βρίσκεται σε καραντίνα.
Η περιπέτεια της υγείας του τον έκανε να αλλάξει άποψη και τώρα μέσω της «Θ» στέλνει το μήνυμά του προς όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού.
«Ήμουν απ’ αυτούς που δεν πίστευαν. Καχύποπτος, δύσπιστος, έλεγα «σιγά, ένας ιός θα είναι…». Ώσπου το ένιωσα, το νιώθω γιατί ο κορωνοϊός ακόμη είναι επίμονος, ύπουλος. Εκεί που νομίζεις ότι έφυγε, επανέρχεται.

Είναι κάτι που όμοιό του δεν έχω ξανανιώσει στο πετσί μου 42 χρόνια. Φόβος, τρόμος… Ξεκίνησε με πονοκέφαλο και πυρετό «ασανσέρ» για δύο μέρες που μου έλιωσε το είναι.
Δόξα τω Θεώ από σήμερα είμαι καλύτερα με πιο ήπια συμπτώματα, αλλά χωρίς γεύση και όσφρηση. Το τεστ ήταν απλά για επιβεβαίωση ότι νοσώ από κορωνοϊό.
Ευχαριστώ από καρδιάς φίλους, γνωστούς, συναδέλφους για τα μηνύματα συμπαράστασης και να ευχηθώ κουράγιο και καλή δύναμη σε όσους περνάνε αυτό τον Γολγοθά» επισημαίνει ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής και καταλήγει:
«Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας. Και όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, μακάρι να έχουμε γίνει λίγο καλύτεροι άνθρωποι και επιτέλους να καταλάβουμε ότι το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία και η ελευθερία…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το