Αθλητισμός

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνει την συνεργασία με την εταιρία Errea Sport SpA

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία Errea Sport SpA.

Πλέον όλα τα τμήματα του συλλόγου ( αγωνιστικά και ακαδημίες ) θα ντύνονται με προϊόντα από την γνωστή ιταλική εταιρεία, ενώ η συνεργασία έχει χρονικό ορίζοντα τρία χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μεταξύ του Προέδρου του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση και του εκπροσώπου της Errea στην Ελλάδα κ. Σπύρο Γκολίτση. Στην συνάντηση, εκτός των άλλων, συζητήθηκε και η προοπτική δημιουργίας ενός καταστήματος με προϊόντα του Συλλόγου, με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Γηπέδου Π. Μαγουλάς με την στήριξη της Errea.

H Erreà Sport SPA ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες  εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις  πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Ενδεικτικά η Errea ,εκτός των ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως στο φετινό Μουντιάλ που έντυσε την Εθνική Ισλανδίας, ντύνει: τις εθνικές ομάδες Βόλεϊ της Ιταλίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Δανίας, την εθνική ομάδα στίβου της Ιταλίας, την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ, την εθνική ομάδα γυμναστικής της Γαλλίας κ.α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το