Τοπικά

Ο Γρηγόρης Βλαχάκης ορκίστηκε διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο Γρηγόρης Βλαχάκης είναι και επίσημα ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας.
Ο κ. Βλαχάκης έχει διατελέσει αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αρμόδιος του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Άρα ξέρει καλά τον τομέα της Υγείας. Η τοποθέτηση έγινε με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης ευχήθηκε καλό έργο στο νέο διοικητή και τόνισε ότι αναλαμβάνει σε μία πολύ σημαντική περίοδο καθώς ήδη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει εξαγγελθεί η δημιουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου δυνατότητας 114 κλινών.
Από την πλευρά του ο νέος διοικητής κ. Βλαχάκης τόνισε πως είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στο έργο που είναι πολύ σημαντικό και έχει ξεκινήσει στον τομέα της Υγείας στη Θεσσαλία και στην Στερεά Ελλάδα.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ βέβαια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και το μέχρι πρότινος υπηρεσιακό διοικητή του ΓΝΛ κ. Απόστολο Κομνό ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε το νοσοκομείο να κρατηθεί όρθιο σε μία δύσκολη περίοδο όπως αυτή του κορωνοιού.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το