Ελλάδα

Ο Γλέζος φανέρωσε τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Θα ψήφιζα Αβραμόπουλο

glezos

Λίγο πριν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοινώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μανώλης Γλέζος «έδωσε» το όνομα, αφού σε συνέντευξή του είπε πως θα ψήφιζε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον Τάκη Χατζή ο κ. Γλέζος είπε πως δεν έχει καμία αντίρρηση με τα πρόσωπα που ακούγονται για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μάλιστα, πρόσθεσε πως «εάν ψήφιζα κάπου “ναι”, θα ψήφιζα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο».

«Αν ήταν να επιλέξω μεταξύ άλλων προσώπων και του Αβραμόπουλου, θα ψήφιζα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο». «Δεν έχω πρόβλημα με το πρόσωπο», πρόσθεσε, «έχω θέμα με τον θεσμό, γιατί και η Αριστερά μπορεί να έχει Προέδρους της Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, είπε πως «για να ολοκληρωθεί η αλλαγή η τεράστια που έγινε πρέπει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι από τον χώρο της Αριστεράς».

Τέλος, ανέφερε πως δεν υστερεί κανείς απ’ τον χώρο της Αριστεράς, υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι ολοκλήρωση της βούλησης του λαού που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το