Πολιτισμός

Ο Γιώργος Περού σε μουσική βραδιά στην Περισπωμένη

Ο Γιώργος Περού σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου κάνει μια στάση στην «Περισπωμένη» στην αγκαλιά του Παγασητικού μέσα στην πόλη του Βόλου για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι έως το σήμερα.
Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, αλλά και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στη βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.
Ώρα έναρξης 22.00, Πλαστήρα Νικολάου 4, πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλ. 24210 24133 και 6932304051.
Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.ά.). Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός – το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το