Αθλητισμός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μηνύει έμπορο για παράνομη χρήση του «Greek Freak»

Μήνυση υπέβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε βάρος Αμερικανού εμπόρου ρούχων, επειδή πουλούσε ρούχα με την υπογραφή «Greek Freak» χωρίς την άδειά του. Ο Τζίντερ Μπόγκαλ εμπορεύεται σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει ρούχα εμπνευσμένα από παίχτες του ΝΒΑ. Μια από τις μπλούζες του εμφάνιζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ντυμένο με χλαμύδα και με ένα στεφάνι με κέρατα στο κεφάλι ως παραπομπή στους Μπακς και το παρατσούκλι τους «ελάφια». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, έχει κατοχυρώσει από το 2018 το «Greek Freak».

Στη μήνυση ο Γιάννης ζητεί και αποζημίωση δύο εκατoμμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του ΜVP του εφετινού ΝΒΑ, «ο Τζίντερ Μπόγκαλ μηνύθηκε επειδή πούλησε είδη ρουχισμού που είχαν πάνω τους την υπογραφή ”Greek Freak” και αυτό είχε σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».

Αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι το γεγονός πως ο Αντετοκούνμπο είχε επικοινωνήσει πριν από δύο μήνες με τον αντίδικό του και του ζήτησε να σταματήσει τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Ωστόσο, παρά τις υποσχέσεις του Μπόγκαλ, αυτός συνέχισε να πουλάει μπλουζάκια με τον «Greek Freak».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το