Τοπικά

Ο Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτης για Κιβωτό του Κόσμου: «Η Πολιτεία είναι εδώ για να προστατεύσει τα παιδιά»

 

Το γεγονός ότι το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού, έχει όλα τα εχέγγυα και το κύρος να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να προωθήσει άμεσα την υιοθεσία και την αναδοχή αυτών των παιδιών, τόνισε μεταξύ άλλων στη “Θ” ο Γεν. Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον Βόλο.
Ο κ. Σταμάτης σε ερώτηση της “Θ”, ανέφερε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο με ένα νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα γιατί όπως είπε “κύριο μέλημά μας είναι η προστασία και η ευημερία των παιδιών. Δεν τίθεται θέμα εκδίκηση ή αντεκδίκησης. Η πολιτεία είναι εδώ για να προστατεύει και να βοηθούμε όλοι από την πλευρά μας”.
Ο κ. Σταμάτης συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς όλους τους πολίτες που βοήθησαν την Κιβωτό ότι καλά έκαναν και βοήθησαν τη δομή. “Να μην ξεχνάμε ότι η προσφορά πρέπει να υπάρχει. Είμαστε χώρα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Θα βελτιωθούν κάποια πράγματα και έλεγχοι, για να υπάρχει διαύγεια. Είναι σημαντικό να δούμε το θέμα της αναδοχής. Εδώ και δύο τρία χρόνια που μιλάμε και τα ΜΜΕ δεν προέβαλαν το θέμα αυτό και την αξία του. Νομίζω τώρα μέσα από αυτή την ιστορία που εξελίσσεται και όλοι είμαστε θλιμμένοι, να στηρίξουμε την Κιβωτό και η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους και να βοηθήσουμε τα παιδιά. Η Πολιτεία είναι εδώ για να προστατεύσει αυτά τα παιδιά”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το