Πολιτισμός

Ο Φοίβος Δεληβοριάς απόψε στον Βόλο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς πέφτει, ως γνωστόν, κάθε τόσο «και σκοτώνεται». Είναι ο δικός του τρόπος να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και το πεζοδρόμιο. Γιατί εκεί, δίπλα στα βήματα των περαστικών, στο μέρος που αν είναι να σταθείς στέκεσαι μόνο για λίγο, έξω απ’ τις βιτρίνες και χαζεύοντας τα κουδούνια μιας πολυκατοικίας, εκεί που οι νεραντζιές ανθίζουν δίπλα στο καπάκι του υπονόμου, εκεί γεννιούνται πάντα τα δικά του τραγούδια.

Σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Lab Art στον Βόλο (ώρα προσέλευσης 21.00, ώρα έναρξης 22.00), ο Φοίβος ξαναγυρίζει στα τραγούδια του. Η παράσταση που εντυπωσίασε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο με τα αλλεπάλληλα sold out και τον δυναμισμό της, ταξιδεύει τώρα για πρώτη φορά στον Βόλο.
Ο Φοίβος γυρίζει πάλι σε ό,τι έχει γράψει έως τώρα, από την «Παρέλαση» ώς την «Καλλιθέα», αλλά και σ’ αυτά που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει. Κάποια από αυτά θα τα παρουσιάσει για πρώτη φορά και στην Κύπρο, με τον ήχο που της αρμόζει, αφού η μπάντα του έχει ήδη ξεκινήσει τις μυστικές διεργασίες της.
Πέρα από τα γνωστά τραγούδια του, ο Δεληβοριάς θα γυρίσει το μικρόφωνο και σε μερικά αγαπημένα b-sides (αυτά που συνήθως παραπετάει ή κάνει πως δεν τα ξέρει).
Θα πάρει επίσης την κιθάρα και θα τραγουδήσει The Boy, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, Αγγελάκα, Κόρε.Ύδρο., Βασίλη Νικολαΐδη, Παυλίδη και άλλους ομότεχνούς του, που επίσης ξεκινούν πεζοί και πάνε αλλού.

Η Νεφέλη, ο Ντούβας, το «Πράγμα», ο Σταμάτης και ο Παντέλης, είναι η σωστή και μοναδική διανομή.
Κι αυτό που συστήνεται είναι η καινούργια δουλειά, διά της πτώσεως: Στην πιάτσα, στο καλντερίμι, στο πεζοδρόμιο.
Συντελεστές: Νεφέλη Φασούλη, τραγούδι, Χριστοδούλου Κωστής, πλήκτρα, Ντούβας Σωτήρης, ντραμς, Σταμάτης Σταματάκης, μπάσο, Κώστας Παντέλης, κιθάρες, ηχοληψία Γιάννης Πετρόλιας, artwork αφίσας – φωτογραφίες Δημήτρης Μακρής, Street Art Graffiti αφίσας «No Land ForThe Poor» by WD.
Προπώληση 12 ευρώ (τα 200 πρώτα εισιτήρια), γενική είσοδος / ταμείο 14 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118) και στα καταστήματα Wind στον Βόλο (Δημητριάδος 84, λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο).
Πληροφορίες [email protected], κρατήσεις 2421403454.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το