Αθλητισμός

Ο.Φ. Νίκης: Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή

Το ξεκίνημα της Νίκης στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι το επιθυμητό, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τα μέλη του αρχαιότερου συνδέσμου οπαδών της. Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης εκφράζει την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσει την άνοδο. Για τη δεδομένη χρονική στιγμή συστήνει σε όλους ηρεμία και υπομονή.

«Όλοι κοντά στην ομάδα όχι μόνο στα εύκολα» τιτλοφορείται η ανακοίνωση της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, που υπογράφεται από τον πρόεδρό της Παναγιώτη Αθανασίου. Σε αυτή καλούνται όσοι αγαπούν την ομάδα να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τη στηρίξουν, έχοντας υπομονή μέχρι να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Αναλυτικά: «Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων στην οικογένεια της Νίκης που έχει κάνει μέχρι τώρα, θα συνιστούσαμε ηρεμία και οι καλές αγωνιστικές, όσο μικρές και αν είναι, πιστεύοντας και στηρίζοντας όλους, θα έρθουν και τα καλύτερα. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το δούμε, η αγωνιστική απραξία 12 μηνών χωρίς φιλικούς αγώνες, χωρίς την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος, όλο αυτό το κυνηγητό της ομάδας μας (τελευταία περίπτωση Ψιάνου) έχουν φέρει την ομάδα μας σε αυτή τη δυσχερή βαθμολογική θέση. Τι άλλαξε;

Ξεχάσαμε ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν υπερήφανους με την απόδοση τους την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Υπομονή χρειάζεται και τίποτε άλλο. Μπορεί η μη θελημένη απουσία μας από τις κερκίδες του γηπέδου λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί να είναι αναπόφευκτη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Σύσσωμοι και ενωμένοι όλοι οι φίλαθλοι της ιστορικής κυανόλευκης ομάδας της Μαγνησίας οφείλουν να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας της Νίκης Βόλου».

Στο μεταξύ, η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία εδώ και αρκετά χρόνια. Τις Άγιες ημέρες Χριστουγέννων και Πάσχα τα μέλη της συλλέγουν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και τα μοιράζουν σε οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια. Το ίδιο θα συμβεί και για το φετινό Πάσχα, με τα γραφεία της Λέσχης να είναι κάθε μέρα ανοιχτά για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Πάσχα των Ελλήνων-Πάσχα της αγάπης.

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές). Η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από τις 09.00 έως 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981 κ. Κοτρώτσιο Δημήτριο.

Υ. Γ. Η συγκέντρωση τροφίμων θα διαρκέσει μέχρι την Μεγάλη Τρίτη  27/4/2021».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το