Τοπικά

“Ο Εσταυρωμένος” 20 χρόνια δίπλα στους κρατουμένους

Εορταστική συναυλία με το μουσικό σχήμα «Μουσικοί Ταξιδευτές», πραγματοποίησε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος» σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος και φίλοι και μέλη του Συλλόγου παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την ίδρυση του «Εσταυρωμένου».

Πριν τη συναυλία του σχήματος ο πάτερ Θεόδωρος Μπατάκας, πρόεδρος του Δ.Σ. απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για τις δράσεις του Συλλόγου λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι εθελοντές βρίσκονται και στηρίζουν κρατουμένους τόσο στις φυλακές, όσο και στα κρατητήρια, αλλά και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, ενώ στέκονται δίπλα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κρίσης που τα προβλήματα διαβίωσης διογκώθηκαν, ο Εσταυρωμένος προσέφερε στέγη διαθέτοντας πέντε ξενώνες, ενώ με τρόφιμα και ρούχα στάθηκε δίπλα σε αλλοδαπούς και μετανάστες.
Η σημερινή συναυλία είναι η απαρχή μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το 2015, έτος που ο Σύλλογος συμπληρώνει τα 20 χρόνια του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το