Αθλητισμός

Ο ΕΟΣ Βόλου διοργάνωσε αγώνες Παμπαίδων- Παγκορασίδων στο Πήλιο

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Βόλου, το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019. Τα αστεράκια που γεννήθηκαν το 2007-2008, αγωνίστηκαν στο περιφερειακό αγώνα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Νότιας Περιφέρειας αγωνιζόμενα στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi.
Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν υψηλός, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.
Αναλυτικά:
Στο αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασγης (GS) οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:
Κατηγορία παμπαίδων 4ος Παπαδιότης Ορέστης, 8ος Καυκάς Αλέξανδρος, 25ος Καϊρας Χρίστος.
Κατηγορία πανγκορασίδων : 11η Γκοντουρά Μαρίνα, 16η Τσαντού Χριστίνα, 19η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.
Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:
Κατηγορία παμπαίδων 5ος Παπαδιότης Ορέστης, 6ος Καυκάς Αλέξανδρος, 23ος Καϊρας Χρήστος.
Κατηγορία παγκορασίδων : 3η Γκοντουρά Μαρίνα, 11η Τσαντού Χριστίνα, 17η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.

Αγώνες στη Σλοβενία
Μεγάλη διάκριση για τον Ασβεστά Δημήτριο και Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα στον διεθνούς φήμης αγώνα Αλπικού σκι παίδων στην Skofia Loka της Σλοβενίας , που έχει ιστορία 44 χρόνων και συμμετέχουν οι αυριανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές.
Συγκεκριμένα στο αγώνισμα του Σλαλομ ο Δημήτρης Ασβεστάς κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα 68 συμμετέχοντες και απείχε από το βάθρο μόλις 1,40 δευτερόλεπτα , ξεπερνώντας αθλητές από παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.
Η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα κατέλαβε την 18η θέση πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ανάμεσα σε 50 αθλήτριες και απείχε από την κορυφή 8,63 sec.
Οι 2 αθλητές μαζί με τους μικρότερους της ομάδας, οι οποίοι κερδίζουν εμπειρίες (Παπακριβο Βασίλη , Κλαψοπουλο Γιώργο ,Βουγιούκα Απόστολο και Κορολή Βασίλη) θα αγωνιστούν 12-13/2 στο Zagreb σε αντίστοιχο αγώνα παίδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το