Ελλάδα

«Ο εν διαστάσει σύζυγος μου θε με σκοτώσει» – Kραυγή αγωνίας από θύμα ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη

Κραυγή για βοήθεια εξέπεμψε μια 29χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που καταγγέλλει πως κακοποιείται και παρενοχλείται από τον εν διαστάσει σύζυγο της.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από τον Μάρτιο του 2021. Όπως μετέδωσε το «OPEN» και το «Μέρα Μεσημέρι Με τη Μάριον», o 30χρονος έχει καταδικαστεί 8 φορές αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από έφεση που άσκησε.

«Ζητάω να μην είμαι άλλη μια γυναίκα που μπορεί να σκοτωθεί από τον άνδρα της. Ζητάω να μπει στη φυλακή ή να φύγει ή να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο» είπε η ίδια σε ηχητικό που προβλήθηκε στην εκπομπή.

«Η εισαγγελία μου έχει δώσει μέτρα ασφαλείας, αλλά του δίνει άδεια να πάρει τα παιδιά κάθε Σάββατο απόγευμα. Τα παιδιά δεν θέλουν να πάνε. Τα ρώτησα και έβαλαν τα κλάματα», πρόσθεσε η ίδια.

«Φοβάμαι να πάω στη δουλειά, να πάρω τα παιδιά στο πάρκο, να πάω σούπερμαρκετ. Χθες που ήταν ο αδελφός μου εδώ ήρθε έξω από το σπίτι. Μπορεί να με σκοτώσει, όχι μπορεί, θα με σκοτώσει. Έχει έρθει και στη δουλειά μου δύο φορές. Φοβάμαι για τη ζωή μου και τα παιδιά μου», τόνισε η γυναίκα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 30χρονου υποστήριξε ότι οι μηνύσεις είναι αναληθείς παραθέτοντας κάποια διαδικαστικά ζητήματα. «Όταν πηγαίνεις στα δικαστήρια και κλαις δεν σημαίνει ότι ο άλλος παραβιάζει τον νόμο», ισχυρίστηκε.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το