Τοπικά

Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει το συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών – Δεν θα κλείσουν τα καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου στηρίζει το  Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο «Ενάντια στην καύση σκουπιδιών» που θα γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου εκφράζει τη συμπαράστασή του στον περιβαλλοντικό αγώνα και  συντάσσεται με τις θέσεις των επιστημονικών συλλόγων (π.χ. Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας)  αντιδρώντας στην καύση του RDF, SRF και Pet Coke (πετκοκ) από τα εργοστάσια της περιοχής, “διότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων, η δική μας και των παιδιών μας. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και πρέπει να προστατεύεται απ’ όλους, με κάθε τρόπο”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τα μέλη του να αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους την αφίσα του συλλαλητηρίου,  για να δηλώνεται η διαμαρτυρία και  να εκφράζεται η εντονότατη διαφωνία και αγανάκτηση.

“Επισημαίνουμε ότι μόνο μέλημα μας είναι η υγεία των συμπολιτών μας, η αειφόρος ανάπτυξη του τόπου μας, η τουριστική προβολή των περιοχών μας  και η  δημιουργία ενός πλαισίου προστασίας της επιχειρηματικότητας, που θα ωθεί στην άνθιση του πρωτογενή, του δευτερογενή και τριτογενή τομέα παραγωγής”

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το