ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοπικά

Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου κόβει την πίτα του 

Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Παρκ. Ομιλήτρια θα είναι η φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα-Κόρρου με θέμα «Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Πρόληψη και θεραπεία».
Η Ιλεάνα Μπάδρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, μεγάλωσε και ζει στον Βόλο. Το 2001 αποφοίτησε από το 7ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου και μετά από πανελλήνιες εξετάσεις σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΤΕΙ) Λαμίας απ’ όπου αποφοίτησε. Από το 2006 διαθέτει πιστοποίηση χρήσης θεραπείας με μέσα Theraband, αλλά και Kinesiotaping.
Το 2011 απέκτησε τον τίτλο των μεταπτυχιακών της σπουδών με θέμα «Μυοσκελετικές κακώσεις» από το πανεπιστήμιο του Brighton της Αγγλίας. Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη φυσικοθεραπεύτρια του ιδιωτικού της εργαστηρίου φυσικοθεραπείας «Εργαστήριο φυσικοθεραπείας Ιλεάνα Μπάδρα». Είναι σύζυγος του Ευάγγελου Κόρρου, πολιτικού μηχανικού, με τον οποίο έχει μία κόρη 1,5 έτους, την Αναστασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το