Άρθρα

Ο Έλληνας στη χώρα της σφαλιάρας

Η εφευρετικότητα δεν έχει όρια στις τάξεις της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Φυσικά δεν πρέπει να είναι και ανήθικη, επιφανειακά τουλάχιστον. Παρακολουθούσα σήμερα την αδέσμευτη κρατική τηλεόραση, (κάτι σαν το BBC του Σαμαρά ! ! ! από το δωρεάν internet που έταξε και ποτέ δεν έδωσε), να δικαιολογεί την δημιουργία των νέων θέσεων εργασίας εν μέσω πανδημίας . Γίνεται προσπάθεια να συλλάβουν τους εμπόρους ναρκωτικών μέσα στα πανεπιστήμια, γι αυτό ιδρύουν εκείνο το τμήμα της αστυνομίας που θα ελέγχει την διακίνηση σε χώρους που δεν θα κυκλοφορούν οικοδόμοι, κουκουέδες και κάθε απόβλητο της κοινωνίας, αλλά μόνο αυτοί που έχουν λόγο, δηλαδή οι αστυνομικοί και οι υποταγμένοι φοιτητές. Θεωρώ ότι είναι το άκρον άωτον της Liberation (απελευθέρωσης), άρα τύφλα να έχει ο Διαφωτισμός και η Γαλλική επανάσταση. Κατ’ επέκταση με την ευκαιρία της εθελουσίας εξόδου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ και επειδή, διαβάζω στις εφημερίδες, γίνεται και εκεί διακίνηση ουσιών, καλό θα είναι να δημιουργηθεί ακόμη ένα παράρτημα της αστυνομίας για αυτόν τον έλεγχο. Κατά καιρούς πάλι ακούω ότι και μέσω ΚΤΕΛ μεταφέρονται ποσότητες απαγορευμένων κατασκευών, άρα και εκεί πρέπει να φροντίσουν για ένα νέο απαραίτητο τμήμα ελέγχου. Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι η διακίνηση στα σχολεία. Είναι απαραίτητο ακόμη ένα τμήμα να ελέγχει την διακίνηση ουσιών, βιβλίων, εντύπων διάφορων οργανώσεων, φιλελεύθερων ιδεών, ώστε η νεολαία μας να θωρακισθεί με ιδανικά του noor-1 και 2, απαραίτητα για την υποταγή της νεολαίας στις ορέξεις των Μπουραντάνηδων και Θεοφιλογιαννίσκων των θεματοφυλάκων δηλ της Ελληνικής λεβεντιάς που έθρεψε τους εφιάλτες της ρωμιοσύνης .

Πολλές θέσεις εργασίας για τους λιγοστούς Έλληνες που θα απομείνουν από την ελεύθερη επέλαση του κορωνοϊού σε ένα ανοχύρωτο σύστημα υγείας που καταρρέει από μέρα σε μέρα και μία υπέρμετρη αστυνομική προσφορά, με την βούλα και την υπογραφή της κυβέρνησης. Έτσι η κάθε ομάδα θα έχει τον αστυνομικό της όπως τον παλιό «καλό καιρό» που κάθε πόλη είχε το στάδιό της και κάθε χωριό το γυμναστήριό του. Για όσους δεν έχουν δει την ταινία του Βέγγου «ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας» το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα κλάψετε με την αστυνομοκρατία και θα γελάσετε με το διακριτικό κατούρημα μια πλειάδας χαφιέδων που παρακολουθούν τον γκαφατζή αλλά αντιστασιακό Θανάση στη παρακάτω διεύθυνση του youtube. Είναι μία μικρογραφία για το τι μας περιμένει.

Το αποτέλεσμα είναι εκ των προτέρων γνωστό. Δεν μπορείς να πιάνεις τα ναρκωτικά στο πεδίο της μέγιστης διασποράς τους., όπως δεν μαζεύεις τον κορωνοϊό όταν η διασπορά γίνει ανεξέλεγκτη. Αναρωτηθήκατε γιατί ιχνηλατούμε τα περιστατικά του κορωνοϊού ; Για να προλάβουμε την εξάπλωση. Και η κουτσή Μαρία το γνωρίζει. Αν δεν συλλάβεις τον εγκληματία στην πηγή, τότε παραγράφεις το αδίκημά του και ο διακινητής θα χαίρεται και θα απολαμβάνει την απόλυτη προστασία του κράτους. Η δε αστυνομοκρατία θα μας μείνει αμανάτι για να διαπαιδαγωγούμε την νεολαία με τον φόβο για την τιμωρία. Φαίνεται ότι οι καταγγελίες για άσκηση βίας παράγιναν και πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερο φόβο στην κοινωνία που τόλμησε να ανοίξει το στόμα της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το