ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε ο Κώστας Πολίτης

Ελλάδα

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά να μην κλείσει το τραπεζικό υποκατάστημα στην Αγχίαλο

«Η συρρίκνωση των τραπεζικών καταστημάτων αποτελεί εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία κάθε περιοχής εφ’ όσον γίνεται καθημερινό τροχοπέδη σε συναδέλφους εμπόρους και επιχειρηματίες η διευθέτηση των χρηματικών συναλλαγών τους», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Σε ανακοίνωση επισημαίνει:

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, ο καθένας πόσο αδιέξοδη καθίσταται η μετακίνηση των επαγγελματιών της Αγχιάλου και των γύρω περιοχών ( Μικροθήβες, Αϊδίνιο, Μάραθος, Κριθαριά και Αγ. Γεώργιος ) σε τραπεζικά καταστήματα του Βόλου και του Αλμυρού. Είναι σαφές ότι η μετάβαση των επαγγελματιών κι επιχειρηματιών είναι ένα επιπλέον κόστος χρόνου, που είναι δυσεύρετος για τον αυτοαπασχολούμενο αλλά και χρήματος.
Κινήσεις, που υποβιβάζουν την ανάπτυξη μια περιοχής που εξυπηρετεί 7.000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 15.000 τους θερινούς μήνες καθώς στηρίζεται από την προσέλευση τουριστών, είναι μέτρα που συνθλίβουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία. Αλλά και ο τομέας της αγροτικής παραγωγής παραγκωνίζεται καθώς οι αγρότες της περιοχής δε θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου δηλώνει τη συμπαράσταση του στους συναδέλφους εμπόρους κι επαγγελματίες της περιοχής και αιτείται την αναστολή της απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς για παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος Ν. Αγχιάλου, καθώς θα γίνει αιτία δυσλειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το