Τοπικά

Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου απαντά στη μείζονα αντιπολίτευση για το απορριμματοφόρο: “Πολιτικός θίασος σε απελπισία”

Αιχμηρή απάντηση δίνει στη μείζονα αντιπολίτευση  η δημοτική αρχή Ζαγοράς Μουρεσίου με αφορμή την κριτική της παράταξης «Κίνηση Ενότητας» για το περιστατικό με το απορριμματοφόρο του Δήμου που ο οδηγός του έχασε τα φρένα του οχήματος αφού έσπασε το σωληνάκι, με αποτέλεσμα να το ρίξει πάνω σε τοίχο στο ύψος των Σταγιατών, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. «Αναμένοντας κάποια φυσική καταστροφή, ένα έκτακτο γεγονός για να εξαπολύσει τον γνωστό μηδενιστικό λόγο της, η μείζων αντιπολίτευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου φαίνεται πως αρκείται και με ένα σπασμένο λαστιχάκι απορριμματοφόρου, το οποίο προκάλεσε αιφνίδιο πρόβλημα πέδησης στο όχημα και φυσικά την άμεση, αποτελεσματική ενέργεια του οδηγού να το ακινητοποιήσει» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Όπως σημειώνει «Θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν και επικίνδυνη την Δημοτική Αρχή, αν ήταν στραβός ο λασπωτήρας, ακατάλληλη να διαχειριστεί τα δημοτικά πράγματα αν ήταν ανασφάλιστο το όχημα, αν χρειαζόταν ζυγοστάθμιση κ.α.
Τονίζει ακόμη ότι τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης που «εγκλωβισμένοι στον πολιτικό εφιάλτη τους, μετά από δύο απανωτές αποδοκιμασίες στις εκλογές και την αποπομπή της επικεφαλής τους ως ακατάλληλης από τη θέση Αντιδημάρχου από τον ίδιο τον τότε Δήμαρχο, καραδοκούν μήπως και μια θύελλα σπάσει μια πινακίδα, μήπως βρουν μια ρεζέρβα με χαμηλή πίεση ρίχνοντας ευθύνες στη Δημοτική Αρχή».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος τους χαρακτηρίζει αξεπέραστους και κάνει λόγο για έναν πολιτικό θίασο σε απελπισία, σε αναζήτηση ρόλων και σεναρίων που προσφέρει τις χείριστες υπηρεσίες στον τόπο και στην Αυτοδιοίκηση.
«Όταν ενωμένη η τοπική κοινωνία δίνει αγώνες για την πρόοδο του τόπου, για να αναβαθμιστούν υποδομές, να προστατευτεί το περιβάλλον με αρδευτικά έργα, με αντιπλημμυρικές κατασκευές, με λιμενικές εγκαταστάσεις, με αθλητικές υποδομές, αναζητούν ερείσματα αντιπολιτευτικού λόγου στα απομεινάρια που άφησαν, σε έναν στόλο οχημάτων του Δήμου ανασφάλιστο, χωρίς τεχνικό έλεγχο, παλαιωμένο να υστερεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών. Αν επιθυμούν, θα τους προτείνουμε με την μοναδική εμπειρία που διαθέτουν, να συμμετέχουν σε τεχνικά κλιμάκια ελέγχου οχημάτων, αντοχής υλικών κ.α.
Εμείς συνεχίζουμε βήμα βήμα, κάθε μέρα να υπηρετούμε με σοβαρότητα, προγραμματισμό και μετρήσιμα, εμφανή αποτελέσματα, το αναπτυξιακό όραμα του τόπου μας. Αυτή την πραγματικότητα, βιώνουν και οι χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι στηρίζουν την τοπική οικονομία, διατηρούν και αυξάνουν θέσεις εργασίας στον αγροτοπαραγωγικό και τουριστικό κλάδο. Κρατάμε την κοινωνία ενωμένη, τον Δήμο μας ζωντανό, δυνατό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το