Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου θέλει να πάρει από την Περιφέρεια την διοίκηση του Χιονοδρομικού

Tην ανάληψη της διοίκησης της «Κενταύρων Όρος» που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου επιδιώκει η δημοτική αρχή όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την τοποθέτηση του Αργύρη Κοπάνα ως εκπροσώπου του δήμου Βόλου στη διοίκηση της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, ο Αργύρης Κοπάνας, ορίστηκε εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου στα Όργανα Διοίκησης της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Αξιοποίηση και Ανάδειξη Κεντρικού Πηλίου και Ευρύτερης Περιοχής Ανώνυμος Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε.», με τον Δήμαρχο να δηλώνει ότι ο χώρος του Χιονοδρομικού είναι σε δημοτική έκταση κι ευνοούσε τον σχεδιασμό του Δήμου.

Όπως σημείωσε «Τώρα θα δούμε πως γίνεται να το διαχειριστούμε καλύτερα και προς όφελος της πόλης και να είναι πιο ενεργό. Ο κ. Κοπάνας στο επόμενο συμβούλιο θέλουμε να μας κάνει μια ενημέρωση για τα οικονομικά γιατί τη διαχείριση την έχει η Περιφέρεια», ενώ ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Στ. Φάτσης, έθεσε διοικητικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

Βολές Ζαχείλα κατά Καπούλα

Για χρήση των τηλεφώνων του ΤΕΕ Μαγνησίας για την προεκλογική της εκστρατεία κατηγόρησε τη Νάνσυ Καπούλα, ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της και πλέον ανεξάρτητος, κ. Ζαχείλας, επισημαίνοντας ότι ζήτησε αναλυτικές καταστάσεις από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είναι πελάτης και έχει τις αποδείξεις. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση με άλλους δημοτικούς συμβούλους, με την κ. Καπούλα να απαντά ότι έχει γραφείο η πρόεδρος του ΤΕΕ και ανάλογες ανάγκες χρήσης του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το