Τοπικά

«Ο Δήμος Βόλου φύτεψε δύο κοτσάνια στη Ν. Δημητριάδα σε αντικατάσταση αυτών που “άγνωστοι” έκοψαν…»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου κ. Δέσποινα Κότογλου δήλωσε ευτυχής που «ο ισχυρός χθεσινός άνεμος δεν δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην πόλη του Βόλου και αυτό χάρη “στο κλάδεμα των δέντρων”».
«Όλοι οι πολίτες έχουν εικόνα για την κατακρεούργηση των δέντρων της πόλης του Βόλου, που η κ Κότογλου αποκαλεί “κλάδεμα”», επισημαίνουν τα μέλη της Περιβαλλοντικής, προσθέτοντας ότι είναι πάρα πολλές οι διαμαρτυρίες, όχι μόνο της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, αλλά και πολλών πολιτών. «Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μην έχουμε προβλήματα είναι να κόψουμε όλα τα δέντρα της πόλης! Τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα από τους ανέμους», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας δηλώνει ότι ανακαλεί την κατηγορία που έχει απευθύνει στη δημοτική αρχή Βόλου «ότι έχει κόψει πλήθος δέντρα της πόλης, ακόμα και πλατάνια, χωρίς να έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο. Γιατί πληροφορήθηκε ότι φύτεψε δύο δέντρα, στην πραγματικότητα δύο κοτσάνια, στη Νέα Δημητριάδα, σε αντικατάσταση αυτών που «άγνωστοι» έκοψαν. Και δυο τρία ακόμα (κοτσάνια πάλι) στον περίβολο της εκκλησίας Ανάληψη, στη θέση μεγάλων πεύκων που έκοψε. «Συγνώμη που σας έχουμε άδικα κατηγορήσει» αναφέρουν ειρωνικά τα μέλη της οργάνωσης απευθυνόμενα στη δημοτική αρχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το