Τοπικά

Ο δήμος Βόλου στηρίζει την άσκηση έφεσης από το ΚΑΠΗ ενάντια σε διεκδίκηση των εργαζομένων

IMG_0934

Με την αρνητική ψήφο του εκπροσώπου της ΛΑΣ Απ. Νάνου, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλου ενέκρινε σήμερα τη στήριξη της έφεσης που είχε καταθέσει το ΚΑΠΗ και η οποία συζητείται αύριο, κατά της διεκδίκησης του επιδόματος των 176 ευρώ από ομάδα εργαζομένων. Ο κ. Νάνος επισήμανε ότι έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι και δεν θα πρέπει ο δήμος να στηρίξει την έφεση που είχε καταθέσει το ΚΑΠΗ, ωστόσο ο Μ. Πατσιαντάς, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας,  επισήμανε ότι «όλοι είμαστε με τους εργαζόμενους, όμως υπάρχει και ο νόμος που επιβάλλει το δήμο να ασκήσει έφεση».
Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τον ορισμό νέου προέδρου στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου, μετά την παραίτηση του Θωμά Ερρινάκη. Καθήκοντα Προέδρου αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών κ. Κων/νος Τζαϊλής.
Επιπλέον, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν τόσο η έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το Α’ τρίμηνο του 2015 όπως και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2015. Ομόφωνα εγκρίθηκε το πρακτικό αναγνώρισης των δύο άγονων διαγωνισμών για την εκμίσθωση του κυλικείου στο κοιμητήριο του “Κούκου”, όπως και όλα τα έξοδα προέδρων Τοπικών Συμβουλίων και υπαλλήλων υπηρεσιών.
Ομόφωνα επίσης εγκρίθηκαν οι όροι διαγωνισμών για τη συμπλήρωση έργων όπως οι συνδέσεις του περιφερειακού με το αστικό δίκτυο, έργα αγροτικής οδοποιίας, συντηρήσεις πλακοστρώσεων και κοινόχρηστων χώρων, συντηρήσεις δρόμων και τέλος η κατάρτιση των όρων και η σύνταξη διακήρυξης για τα έργα πυροπροστασίας του 2015, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το