Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου “μάζεψε” στειρωμένα σκυλιά από το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου-Καταγγελίες της Φιλοζωϊκής

KATAFYGIO

Σύμφωνα με καταγγελίες της φιλοζωϊκής οργάνωσης Κόσμος και Φύση, σήμερα ο Δήμος Βόλου και ο μπόγιας του περισυνέλεξαν από το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, στο Βόλο, επτά στειρωμένους και ήρεμους σκύλους, που τάιζαν περίοικοι. Καταγγέλλει επίσης ότι το καταφύγιο αδεσπότων του δήμου βρίσκεται σε επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση.

Με επιστολή της προς τον αντιδήμαρχο Τάσο Μπατζιάκα η κ. Φλωρίκα Τσιρογιάννη αναρωτιέται γιατί υπάρχει τόση σπουδή τελευταία από τη δημοτική αρχή  για περισυλλογή αδέσποτων ζώων από το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου. Όπως αναφέρει «εκεί που δεν γινόταν τίποτα και έχουμε σκύλες που γεννούν σκυλιά τραυματισμένα ή άρρωστα και τα πηγαίνουν εθελοντές στον κτηνίατρο του Δήμου Βόλου κ. Μιχ. Τακόπουλο, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι σήμερα μάζεψαν επτά σκυλιά από το πάρκο».

Η εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Σωματείου «Κόσμος και Φύση» τονίζει ότι συγκεντρώθηκαν επτά ήρεμα, στειρωμένα (εκτός από ένα που φέρει τσιπάκι) σκυλιά, που τάιζαν φιλόζωοι του πάρκου.
Καταλήγοντας, αναφέρει ότι ο Δήμος δεν έχει τροφές για να θρέψει τα σκυλιά και το καταφύγιο αδέσποτων ζώων βρίσκεται σε επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το