Τοπικά

O Δήμος Ν. Πηλίου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον εκπροσώπου εταιρείας

Στον ορισμό δικηγόρου για την άσκηση ένδικων μέσων κατά του εκπροσώπου της εταιρείας Pelio Land κ. Χρήστου Κωστάκη για το δήθεν διπλο-νοικιασμένο μαγαζί, προχώρησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νοτίου Πηλίου «Συγκεκριμένα σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκε ο ορισμός δικηγόρου ο οποίος θα πράξει τα νόμιμα προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου από ψευδείς δημόσιες τοποθετήσεις και συκοφαντικά σενάρια που αμφισβητούν τη νομιμότητα πράξεων του Δήμου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου, εισηγούμενος το θέμα στη συνεδρίαση, τόνισε πως αποτελεί πάγια πολιτική της Δημοτικής Αρχής να προασπίζεται το κύρος του Δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών.

Ειδικότερα για τη συγκεκριμένη περίπτωση επισήμανε πως η “διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η επινόηση φανταστικών καταστάσεων σε διαδικασίες εκμίσθωσης ακινήτων του Δήμου, πλήττουν την αξιοπιστία του φορέα  και δημιουργούν ψευδείς εικόνες ή επιζήμιες επιφυλάξεις σε άλλους ενδιαφερόμενους για εκμισθώσεις δημοτικών ακινήτων”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το