Τοπικά

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών καταγγέλλει “το υπονομευτικό σχέδιο των ΗΠΑ στην Κούβα”

Ο  Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος ΟΓΕ) καταγγέλλει “το υπονομευτικό σχέδιο των ΗΠΑ, της Κυβέρνησης Μπάιντεν που με τη συνέργεια της αντικουβανικής μαφίας επιχειρούν να ανατρέψουν την Κουβανική επανάσταση.

 Οργανώνουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις μέσα στην Κούβα καλώντας ακόμα και για “ιμπεριαλιστική ανθρωπιστική παρέμβαση”. Με το πρόσχημα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” τονίζουν τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο Κουβανικός λαός, που είναι απόρροια του πολύχρονου αποκλεισμού που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους.

Δεν ξεχνάμε ότι με το πρόσχημα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ πραγματοποιούν τις εγκληματικές τους επεμβάσεις στους λαούς όπου γης. Σήμερα υλοποιούν τις προβοκατόρικες επιθέσεις τους και μέσα από το εργαλείο των κοινωνικών δικτύων.

Η ΟΓΕ είναι στο πλάι του Κουβανικού λαού, στις περήφανες γυναίκες της Κούβας και εκφράζουμε τη διαχρονική μας αλληλεγγύη στις συναγωνίστριές μας της Ομοσπονδίας Γυναικών Κούβας μπροστά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ενορχηστρώνει η Κυβέρνηση Μπάιντεν των ΗΠΑ ακολουθώντας τα χνάρια της Κυβέρνησης Τραμπ και των προηγούμενων καθώς και των συμμάχων τους, στοχεύοντας μόνιμα στην ανατροπή της Κουβανικής επανάστασης.

Είμαστε ανυποχώρητα στο πλευρό του Κουβανικού λαού και δε θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τα επιτεύγματα της Κουβανικής επανάστασης, τη διεθνιστική αλληλεγγύη του λαού της στους δοκιμαζόμενους λαούς όλου του κόσμου.

Θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια να συντονίσουμε τη μαχητική αλληλεγγύη όλων των οργανώσεων της ΠΔΟΓ στο λαό και τις γυναίκες της Κούβας.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το