Τοπικά

Ο Δήμαρχος Βόλου σε σύσκεψη για το ΕΣΠΑ στη Λάρισα

perifereia

Σε σύσκεψη με τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστική Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τα έργα και τις δράσεις που προβλέπονται στο νέο ΕΣΠΑ, αλλά και για τη δυνατότητα αξιοποίησης χρηματοδοτήσεων μέσων άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θα μετάσχουν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, αύριο Πέμπτη στις 2 μ.μ., στην έδρα της Περιφέρειας, στη Λάρισα.
Στο μεταξύ, την προσεχή Τρίτη ο κ. Μπέος θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τον στολισμό της πόλης και τη διοργάνωση εκδηλώσεων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Για το θέμα αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου, διευκρινίζεται ότι τα όσα, υπό μορφή πληροφοριών, δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο, αποτελούν απλές ιδέες και προτάσεις που ακόμη δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί σε ένα οριστικό πλαίσιο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, μόλις οριστικοποιηθεί το πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος, θα ανακοινωθεί επισήμως, με την πρόσκληση σε κάθε Βολιώτισσα και κάθε Βολιώτη να λάβει μέρος και να συμβάλει στην προσπάθεια για τη δημιουργία γιορτινού κλίματος που θα προσελκύσει ξένους επισκέπτες στην πόλη και θα ψυχαγωγήσει τους πολίτες του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το