Τοπικά

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλαδικές

savelidis

Υπερήφανος αισθάνεται, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης για τους εισακτέους των Πανελλαδικών εξετάσεων ενώ παράλληλα τονίζει πως όσοι δεν πέτυχαν, έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους για να υλοποιήσουν το όνειρό τους.

Η δήλωση του Σωκ. Σαβελίδη για τις Πανελλαδικές:

“Οι νέοι της Μαγνησίας μας έκαναν για άλλη μία φορά υπερήφανους. Και είμαστε υπερήφανοι επειδή διαπιστώνουμε με βάση τα πιο αδιάψευστα στοιχεία ότι μπορούμε να ελπίζουμε.

Μπορούμε να ελπίζουμε, χάρη σ’ αυτά τα παιδιά τα οποία μετά από ένα σκληρό δωδεκάχρονο αγώνα βλέπουν τα όνειρά τους αλλά και τα όνειρα των περισσοτέρων από μας τους υπόλοιπους, να πραγματώνονται. Βλέπουμε άλλη μια γενιά να οδεύει στο δρόμο του καλού κ’ αγαθού, στο δρόμο του μόχθου και της αρετής, στο δρόμο της γνώσης και του αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Ελπίζουμε, επειδή βλέπουμε να διαψεύδονται περίτρανα όλες εκείνες οι φωνές οι οποίες κατηγορούν και εκφράζουν την απαρέσκειά τους γι αυτή τη γενιά αλλά και όσους ανέλαβαν την μόρφωση, την εκπαίδευση και την παιδεία της.
Τα παιδιά που σήμερα είδαν τον αγώνα τους να δικαιώνεται μας χάρισαν ελπίδα για το αύριο.
Σε όσους μαθητές μόχθησαν και πέτυχαν την υλοποίηση του ονείρου τους, ευχόμαστε καλή δύναμη στην αναζήτηση της νέας γνώσης και καλή αξιοποίηση της προς όφελος της κοινωνίας μας πρωταρχικά.
Σε όσους μαθητές μόχθησαν αλλά δεν πέτυχαν τους θυμίζουμε ότι ως νέοι έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους, έχουν τη δύναμη και την αντοχή να συνεχίσουν και να πραγματώσουν το όνειρο.
Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να τονίσουμε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία και παραδειγματικά αναφέρουμε ότι όπως υπάρχουν επιτυχημένοι γιατροί, καθηγητές, νομικοί, μηχανικοί, υπάρχουν και επιτυχημένοι αγρότες, επαγγελματίες ή τεχνικοί, αρκεί ο στόχος τους να είναι ένας, να είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο και την κοινωνία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το