Τοπικά

Ο Δένδιας δεν έρχεται στο Βόλο για την ΟΝΝΕΔ – Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε «στημένη παγίδα» για την υποψηφιότητα Κοπάνα

Άρον -Άρον αναβλήθηκε λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε η επίσκεψη Δένδια στο Βόλο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ. Η εκδήλωση είχε «στηθεί» για την στήριξη της υποψηφιότητας Κοπάνα, ώστε να διαφανεί πως το κόμμα και τα ηγετικά του στελέχη δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα του τέως προέδρου της ΟΝΝΕΔ στο ψηφοδέλτιο Μπέου. Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε  για όσα συμβαίνουν στο Βόλου και ανέβαλε εκνευρισμένος για το σκηνικό που στήθηκε εις βάρος του την επίσκεψη. Στα κοινωνικά δίκτυα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ καταγγέλλουν τις κινήσεις του προέδρου και στενού συνεργάτη του κ.Κοπάνα, κ. Εμμανουηλίδη.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου της ΟΝΝΕΔ Χριστόφορος Ιγγλέσης κατηγόρησε τον κ. Εμμανουηλίδη ότι δυσφημεί την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στήνοντας προεκλογικές φιέστες πολιτικών προσώπων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

Με μεγάλη μας λύπη, παρακολουθούμε από χθες την ασύστατη, κατά αποκλειστική ευθύνη του προέδρου της, ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ να απασχολεί τα μέσα μετά από 3 χρόνια από την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου, δυσφημώντας την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και κατ’ επέκταση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η φέρελπις πίτα ισοδυναμούσε τελικά σε προεκλογική φιέστα πολιτικών προσώπων…

Εμείς από την μεριά μας έχουμε να δηλώσουμε ότι μόνο θλίψη μας προκαλεί το γεγονός ότι από την 01/05/2016 έως και σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ προτιμά την απραξία, αφού δεν έχει κάνει όχι εκδήλωση ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αλλά ούτε τα βασικά. Δηλαδή; Σύσταση της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Από χθες μάλιστα προτιμά και την δυσφήμιση έναντι στο καθήκον του, την λειτουργία της οργάνωσης μας.
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το