Πολιτισμός

Ο Christian Ronig για πρώτη φορά στον Βόλο και στο Lab Art

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την εμφάνιση του Christian Ronig στην ελληνική μουσική επικαιρότητα, με τις τόσο χαρακτηριστικές του διασκευές σε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που μετέφρασε σε αγγλικά και γερμανικά, στο άλμπουμ του Greece Is Mine.
Ένας χρόνος με πετυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, μια πρόσκληση από τον Διονύση Σαββόπουλο για εμφανίσεις στο Άλσος και μια καθολική υποδοχή από κοινό και media.
Σε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις φέτος, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στο Lab Art, στον Βόλο, ο Christian Ronig θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις ήδη γνωστές του διασκευές, αλλά και ακυκλοφόρητα ελληνικά τραγούδια που μετέφρασε εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά διεθνή.
Τη λίστα των τραγουδιών που θα παρουσιάσει, εμπλουτίζει με επιλογές από Leonard Cohen και άλλους αγαπημένους του δημιουργούς, αλλά και δικές του συνθέσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στην εμφάνισή του αυτή, θα συνοδεύεται από εξαιρετικούς μουσικούς: Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος, μπάσο, Στέλιος Χατζηκαλέας, τρομπέτα.
Ώρα προσέλευσης στις 21.00, ώρα έναρξης στις 22.00.
Προπώληση 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά – Βόλος), My Market και στα καταστήματα Wind πανελλαδικά και στον Βόλο: Δημητριάδος 84, λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.
Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ. 2421403454, ώρες τηλ. κέντρου 10.00 – 21.30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το