Τοπικά

Ο «χάρτης» των νέων Δημοτικών Συμβουλίων στη Μαγνησία – Oι έδρες που εκλέγουν οι συνδυασμοί

Ενδιαφέρον έχει ο «χάρτης» των νέων Δημοτικών Συμβουλίων στους Δήμους της Μαγνησίας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.
Συνολικά 28 έδρες εκλέγει ο συνδυασμός του επανεκλεγέντα δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ 8 έδρες θα έχει ο συνδυασμός της Νάνσυς Καπούλα, 6 του Ιάσονα Αποστολάκη, 4 του Απ. Παπαδούλη και 3 του Απ. Ριζόπουλου.
Στον Δήμο Αλμυρού με καταμετρημένα τα αποτελέσματα σε 47 από 48 εκλογικά τμήματα, ο συνδυασμός «Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία» του δημάρχου Δημ. Εσερίδη εκλέγει 10 έδρες, ο συνδυασμός «Δημοτική Πρωτοβουλία» του Βαγ. Χατζηκυριάκου 10 έδρες, 5 έδρες ο συνδυασμός της Ζωής Ράππου και 2 έδρες η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Σάββα Τσόγκα.
Ο συνδυασμός του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα που επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή, εκλέγει 15 έδρες, ενώ οι συνδυασμοί του Χαρ. Πάσχου και του Απ. Παπαϊωάννου εκλέγουν 11 και 1 έδρες αντίστοιχα.
Στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου ο νυν Δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης εκλέγει 10 έδρες, ο συνδυασμός της Μαρίας Σαμαρά 9 έδρες και ο συνδυασμός του Βασ. Τσαπράζη 2 έδρες.
Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου ο συνδυασμός «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» με επικεφαλής τον Μιχ. Μιτζικό εκλέγει 13 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου εκλέγει 8 έδρες, ενώ οι συνδυασμοί των κ.κ. Κων. Γραμμένου και Ιωαν. Κωνσταντινάκη εκλέγουν από 4 και 2 έδρες αντίστοιχα.
Στον Δήμο Σκιάθου από 9 έδρες εκλέγουν οι συνδυασμοί των κ.κ. Θ. Τζούμα και Νίκ. Πλωμαρίτη, ενώ οι συνδυασμοί των κ.κ. Π. Διολέττα και Β. Καρπέτα εκλέγουν από 2 και 1 έδρες αντίστοιχα.
Στον Δήμο Σκοπέλου ο κ. Στ. Περίσσης εκλέγει 7 έδρες, ο κ. Δημ. Ευσταθίου 6 έδρες και ο Γ. Αναγνώστου 4 έδρες.
Τέλος, στον Δήμο Αλοννήσου ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου Π. Βαφίνη εκλέγει 7 έδρες, ενώ οι συνδυασμοί των κ.κ. Παν. Αναγνώστου και Παν. Τσουκανά από 5 έδρες αντίστοιχα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το