Κόσμος

Ο Χάρισον Φόρντ δάκρυσε: Αποκάλυψε ότι η κόρη του έχει επιληψία

xarisod ford

«Είναι η ηρωίδα μου» δήλωσε ο Χάρισον Φόρντ μιλώντας βαθιά συγκινημένος για την 25χρονη κόρη του που πάσχει από επιληψία.

«Θαυμάζω πολλά πράγματα σε εκείνη. Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή της, την επιμονή της, το ταλέντο της και την δύναμή της. Είναι η ηρωίδα μου. Την αγαπώ!» δήλωσε ο 73χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια του γκαλά «FACES» στη Νέα Υόρκη.

«Βλέπω την κόρη μου και ξέρω πως η επιληψία επηρεάζει την ζωή, το μέλλον της, τις ευκαιρίες της, κάνοντας σε απεγνωσμένα να θες να το μετριάσεις και να βρεις έναν τρόπο ώστε να μπορεί να ζήσει μια άνετη και αποτελεσματική ζωή» τονίζοντας πως η κόρη του είχε εξαρχής τους καλύτερους γιατρούς, τα ιδανικά φάρμακα και τη ανάλογη θεραπεία, δηλώνοντας περήφανος για τον γιατρό Orrin Devinsky που κουράρει την Τζόρτζια και οποίος ήταν ο μοναδικός γιατρός που διέγνωσε την πάθηση της κόρης του.

xa-1_23
«Αρχικά, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την διαγνώσουν, δίνοντας στην κόρη του χάπια για την ημικρανία, έως ότου λίγα χρόνια αργότερα, η Τζόρτζια έπαθε μια μεγάλη κρίση σε παραλία του Μαλιμπού, όπου για καλή της τύχη την βρήκε ένας σκηνοθέτης» δήλωσε.

Για να καταλήξει λέγοντας με δάκρυα στα μάτια πως η Τζόρτζια δεν έχει πάθει κρίση επιληψίας εδώ και οχτώ χρόνια.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το