Τοπικά

Ο Αργύρης Κοπάνας σε Κριθαριά και Μικροθήβες για ασφαλτικά έργα

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτικών έργων στις δημοτικές ενότητες από την δημοτική αρχή. Συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών εκτέλεσαν εργασίες οδοστρωσίας σε Κριθαριά και Μικροθήβες σε οδούς, που είχαν υποστεί φθορές.
Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, ήταν παρών στις εργασίες και όπως ενημέρωσε “υπήρξε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΚ Μικροθηβών, Νίκο Σταφυλοπάτη και με τον πρόεδρο του εξωραιστικού-πολιτιστικού συλλόγου Κριθαριάς, Σπύρο Μάμαλη, οι οποίοι, μετά από αιτήματα των κατοίκων, πρότειναν σημεία παρέμβασης”.
Σύμφωνα με τον Αργύρη Κοπάνα ” Όσον αφορά την Κριθαριά, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση στις οδούς “Ανεμώνης”, “Ελιάς” και “Καμέλιας”. Αλλάζουμε την εικόνα στις γειτονιές και εξασφαλίζουμε ομαλή, βατή και ασφαλή διέλευση των οχημάτων. Επίσης, αποκαταστάθηκαν φθορές του οδοστρώματος στο δρόμο Πλάκες-Μάραθος, που έχει πολύ συχνή κυκλοφορία. Τέλος, στις Μικροθήβες νέος ασφαλτοτάπητας τοποθετήθηκε σε επιλεγμένα σημεία στην είσοδο και στο εσωτερικό του χωριού”.
Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι “οι τεχνικές μας υπηρεσίες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θάνο Θεοδώρου και όλοι μαζί- αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι- εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και όλες τις οικονομικές δυνατότητες προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το πρόγραμμα και η βούληση του δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου ” για παρεμβάσεις ουσίας και έργα παντού”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το