Τοπικά

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Δημητριάδος – Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διευθυντή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο κ. Χρήστο Κανάκη και τους επιτελείς τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και συναντίληψη της τοπικής εκκλησίας με το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ ο κ. Ιγνάτιος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Αρχηγό για την άριστη διαχείριση των διά θαλάσσης μεταναστευτικών ροών, όπως και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν τα στελέχη του Σώματος στις προσπάθειες διάσωσης των προσφύγων και μεταναστών που κινδυνεύουν στην θάλασσα.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, ύστερα από την διακοπή του περσινού Καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η Ναυτική Εβδομάδα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-12 Σεπτεμβρίου, με την καθοριστική συμβολή και συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το