Τοπικά

Ο Αρ. Μπασδάνης συναντήθηκε με εμπόρους του Βόλου – Μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Με εμπόρους του Βόλου, συναντήθηκε και συνομίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές, επικεφαλής του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος», Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο κ. Μπασδάνης κάλεσε τους εμπόρους σε μαζική συμμετοχή στις επιμελητηριακές κάλπες στις προσεχείς εκλογές.
“Η συγκυρία επιτάσσει να δούμε κατάματα τα προβλήματα και να βρούμε εφικτές λύσεις. Αυτή την ώρα που ο εμπορικός κόσμος κι όχι μόνο, στενάζουν από τις μνημονιακές πολιτικές, οφείλουμε, να προχωρήσουμε μπροστά. Σε αυτό το εγχείρημα σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές» τόνισε και συνέχισε αναφέροντας προτάσεις του συνδυασμού για την στήριξη κι ενίσχυση του εμπορικού κόσμου”.

Ο κ. Μπασδάνης επισήμανε ότι «Το “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” έχει ως στόχο, να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά την τοπική μας οικονομία με τη συνέχιση μεταξύ άλλων, προγραμμάτων ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της γυναικείας απασχόλησης, με καμπάνιες στήριξης της τοπικής αγοράς, παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο για την προώθηση κι επίλυσης ζητημάτων του κλάδου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το