Τοπικά

Ο Απόστολος Κουταρέλος αναδείχθηκε νικητής των εκλογών για την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

Ο Απόστολος Κουταρέλος αναδείχθηκε χθες ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, σε μια εκλογική αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από την υψηλότερη προσέλευση νέων στον Νομό αγγίζοντας τους 800 ψηφίσαντες.
Οι κάλπες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΟΝΝΕΔ και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων άνοιξαν χθες στις 9 το πρωί και έκλεισαν στις 5 το απόγευμα.
Για τον Βόλο οι κάλπες στήθηκαν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με την προσέλευση των νέων να είναι συνεχής.
Για την προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας οι υποψήφιοι ήταν δύο, ο Απόστολος Κουταρέλος και ο Αθανάσιος Σούκιας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Απόστολος Κουταρέλος έλαβε 429 ψήφους και ο Αθανάσιος Σούκιας 310 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και μερικές δεκάδες άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.

Ο Απόστολος Κουταρέλος ανέφερε πως «θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Με τον συνυποψήφιό μου Θανάση Σούκια δώσαμε έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια. Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει όλους ενωμένους και το μήνυμα των χθεσινών εκλογών ήταν πως καταφέραμε να κάνουμε την ΟΝΝΕΔ ακόμη πιο ισχυρή με τη μεγάλη προσέλευση. Ήταν η μαζικότερη προσέλευση που έγινε σε εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά».
Επίσης, χθες αναδείχθηκαν τα μέλη των δημοτικών τοπικών οργανώσεων Βόλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Σκοπέλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το