Τοπικά

Ο Απ. Παπαδούλης απαντά στη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ: “Η υπόθεση ΕΡΓΗΛ καρκινοβατεί, σωρεύει χρέος και οδηγεί την επιχείρηση σε διάλυση”

Σε απάντηση των όσων δημοσίευσε η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, σχετικά με τις υπέρογκες δαπάνες νομικής της υποστήριξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Απόστολος Παπαδούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Διαβάζοντας κανείς την απάντηση της ΔΕΥΑΜΒ στους δικούς μου προβληματισμούς για το ύψος της δαπάνης για παρασχεθείσες νομικές υπηρεσίες, που το 2018 έφτασαν τις 300.000€, αναρωτιέται τι ωφελούν τόσες πολλές λέξεις χωρίς κουβέντα για την ταμπακιέρα. Λοιπόν, θέλω να είμαι σαφής, προς όσους επαίρονται και καυχώνται για το εξαίρετο διοικητικό και νομικό έργο τους στην ΔΕΥΑΜΒ. Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα επί της ουσίας της υπόθεσης. Η υπόθεση ΕΡΓΗΛ καρκινοβατεί, σωρεύει χρέος και οδηγεί την επιχείρηση σε διάλυση. Η κατασυκοφάντηση όσων ενδιαφέρονται για την ΔΕΥΑΜΒ και η τοποθέτησή τους στην πλευρά των αντιδίκων, αποτελεί γνωστή τακτική που ευδοκίμησε τα τελευταία χρόνια στην πόλη απέναντι σε όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη προς την «τοπική ορθοδοξία». Σε μας δεν θα περάσει αυτή η τακτική. Ασφαλώς και θα ζητήσουμε και θα λάβουμε αντίγραφα όλων των δικογράφων, όπως και θα ελέγξουμε την Διοίκηση αν οι πληρωμές είναι σύμφωνες με το νόμο. Θα καταστήσουμε τα δικόγραφα κτήμα όσων ενδιαφέρονται για το μέλλον της ΔΕΥΑΜΒ και θα αναζητήσουμε ευθύνες για τις παραλείψεις της Διοίκησης. Τα υπόλοιπα της ανακοίνωσης δείχνουν τον πανικό της μπροστά στην επερχόμενη ανατροπή»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το