Ελλάδα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Φωκάς προσχώρησε στους ΑΝΕΛ

Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς. Ο κ. Φωκάς ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους ΑΝΕΛ σήμερα το πρωί, προσερχόμενος στη Βουλή. Στο πλευρό του ο Πάνος Καμμένος ο οποίος τον καλωσόρισε στους ΑΝΕΛ.

Ηδη από χθες ο Αριστείδης Φωκάς είχε προϊδεάσει για την προσχώρησή τους στους ΑΝΕΛ, δηλώνοντας πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών», απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων, χθες, είχε δώσει συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

Με την προσχώρηση του Αριστείδη Φωκά, η ΚΟ των ΑΝΕΛ αυξάνει σε 6 άτομα. Χθες ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Ελενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη οι οποίοι δήλωσαν ότι θα παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος καλωσορίζοντας τον Αριστείδη Φωκά στους ΑΝΕΛ δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που ο βουλευτής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του «για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συγκρουστούμε με συμπολίτευση και αντιπολίτευση».

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το