Τοπικά

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε εκδηλώσεις και επισκέψεις στο Βόλο

Την περιοχή του επέλεξε για να περάσει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις και πραγματοποίησε επισκέψεις. Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 27/12/2019, επισκέφθηκε τις Μικροθήβες για να παρευρεθεί στη Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες» και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Συνομίλησε με τη Διοίκηση και τόνισε την ανάγκη δρομολόγησης των απαραίτητων ενεργειών για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου Φθιώτιδων-Θηβών που αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς με σημαντικές οικονομικές και τουριστικές προεκτάσεις.


Τη Δευτέρα 30/12/2019, ο Βουλευτής παρακολούθησε την Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του Ιδρύματος Ειδικών Παίδων – Ατόμων «Άσπρες Πεταλούδες», ευχήθηκε δύναμη και στον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και όλο το προσωπικό που διδάσκουν καθημερινά τι σημαίνει προσφορά και αλληλεγγύη και συνεχάρη τους γονείς και τα παιδιά για την εκδήλωση και το παράδειγμα που δίνουν σε όλους.
Στη συνέχεια, κ. Μεϊκόπουλος συμμετείχε στη φιλανθρωπική χοροεσπερίδα του Ορφανοτροφείου Βόλου συνομίλησε με τα παιδιά και τη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου, ευχήθηκε σε όλες και όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και υποσχέθηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειές τους.

Την Τρίτη 31/12/2019, ο κ. Μεϊκόπουλος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας όπου συναντήθηκε με τους επιτελείς και το προσωπικό, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους προς όφελος πάντα του πολίτη και της κοινωνίας. Συνεχάρη τους αστυνομικούς για την εξάρθρωση μεγάλων κυκλωμάτων ναρκωτικών που δρούσαν στο Βόλο και χαιρέτισε τη συνεργασία που ξεκίνησε με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το