Τοπικά

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος σε εκδηλώσεις στο Βόλο 

Στην περιοχή του βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου παρευρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 19/10/2019, παρακολούθησε την 8η Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Άκρος Πόδας: Παθολογία & Αποκατάσταση» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών συμβάλλοντας για ακόμη μια φορά στο δημόσιο διάλογο και προάγοντας την επιστήμη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και στον απλό πολίτη να ενημερώνεται σε θέματα αιτιολογίας, πρόληψης και αντιμετώπισης.


Στη συνέχεια, ο Βουλευτής συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Απελευθέρωση του Βόλου,, όπου και κατέθεσε στεφάνι, για να τιμήσει τους αγώνες των ανθρώπων της Εθνικής Αντίστασης αλλά και όλων εκείνων που, είτε οργανώθηκαν είτε όχι, αντιστάθηκαν και δεν έπαψαν στιγμή να παλεύουν για τα ιδανικά της ελευθερίας, της Ειρήνης, της Δημοκρατίας, των πανανθρώπινων δικαιωμάτων, για έναν κόσμο καλύτερο, για έναν κόσμο χωρίς φασισμό.
Ο κ. Μεϊκόπουλος επιπλέον παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τα 35 Χρόνια της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Βόλου (Μοτο.λε.Β) που έχει διαρκή παρουσία και κοινωνική δράση στην τοπική κοινωνία, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Την Κυριακή 20/10/2019, ο κ. Μεϊκόπουλος παρευρέθηκε στον ετήσιο αγιασμό του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (ΟΕΑ – ΝΑΒ) στην Ακτή Αγ. Κωνσταντίνου και με την ευκαιρία ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά.
Ο Βουλευτής, τέλος, συμμετείχε στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Αστυνομίας και του Προστάτη της Αγίου Αρτεμίου, όπου και βραβεύτηκαν αστυνομικοί για το έργο και την προσφορά τους στη χώρα και στην κοινωνία και ευχήθηκε σε όλο το Σώμα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το