ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

My market: Μειώσεις τιμών σε 5266 προϊόντα

Χωρίς κατηγορία

«Γιατί με τον Ιάσονα»

Άρθρα

Τοπικά

Ο Α. Βούλγαρης στο στόχαστρο της σκληρής κριτικής από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την «ταύτιση» με τον Μπέο – «Έχω δική μου προσωπικότητα», απαντά

Σφοδρές επιθέσεις και απαξιωτικές σε βάρος του δηλώσεις για την επιλογή του να ενταχθεί στην ομάδα παρακολούθησης της Αργούς, της δημοτικής αρχής του Α. Μπέου, δέχτηκε τόσο από τον κ. Παπαδούλη, όσο και από τους κ.κ. Γ. Φώτη και Γ. Σακκόπουλο- πρώην και νυν γραμματείς του ΠΑΣΟΚ- καθώς επίσης από τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Αναστασίου και την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας ο Αλέκος Βούλγαρης. Ο ίδιος απάντησε πως έχει δική του προσωπικότητα…

Για το πολιτικό θέμα της ένταξης του Αλέκου Βούλγαρη στην ομάδα Μπέου τοποθετήθηκαν ένας πρώην και ένας νυν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ κ. Παπαδούλης.

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος κ. Γ. Φώτης με απαξιωτικό τρόπο ανέφερε φωτογραφίζοντας τον Αλέκο Βούλγαρη πως το ΠΑΣΟΚ τον κουβαλούσε στην πλάτη του πολλά χρόνια: «Τον είχαμε κλεισμένο σε γυάλινο βάζο για να μην τον πάρουν χαμπάρι οι απ’έξω», είπε και συνέχισε:
«Όταν τον αφήσαμε ελεύθερο, τον στείλαμε για τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο, έχασε το δρόμο της επιστροφής, μας έφερε λάθος μάρκα, λάθος ρέστα και τον αφήσαμε να φύγει.
Τον ξαναβρήκαμε μετά από καιρό και μας έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα για μουσεία και Αργώ»…

Ο νυν γραμματέας κ. Σακκόπουλος αναρωτήθηκε με ειρωνεία πως θα συνεργάζεται ο Αλέκος Βούλγαρης με αυτούς που υβρίζουν και λοιδορούν καθημερινά το ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ που του τα έδωσε όλα.

Εξάλλου με ειρωνική ανακοίνωση απάντησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας στον πρώην δήμαρχο Αλέκο Βούλγαρη. Το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από την επιλογή του Αλ.Βούλγαρη και «τρολάρει» την «τιμή» που του έγινε σημειώνοντας πως «θα διαπρέψει στα νέα του καθήκοντα…»

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε την αλλοτρίωση, της αμόλυντης σημερινής Δημοτικής Αρχής από τα μιάσματα των «πολιτικών απατεώνων» και «καταστροφέων της πόλης» των προηγούμενων ετών. Ως τέτοια μπορούμε μόνο να ερμηνεύσουμε την «τιμή» που έγινε στον σύντροφο και πρώην υπουργό της παράταξης μας Αλέκο Βούλγαρη.  Ο κ. Μπέος εκτίμησε ως φαίνεται τη παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας όπου ο μπεϊσμός δεν είναι καλεσμένος, αλλά και την αποτελεσματικότητά του στην θητεία του στον Δήμο. Μολονότι νιώθουμε μεγάλη απόσταση από την επιλογή του Αλέκου Βούλγαρη, είμαστε βέβαιοι πως θα διαπρέψει στα νέα του καθήκοντα… Η αναγνώριση της αξίας του άλλωστε από τον Δήμαρχο Μπέο και η αλληλοϋποστήριξη τους στον κοινό τους στόχο, αποτελούν εγγύηση. Εμείς συνεχίζουμε αταλάντευτοι και προσηλωμένοι στην προσπάθεια επιστροφής στην πόλη του Βόλου της δημοκρατικής της κανονικότητας».

Με απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τη συνεργασία του Αλέκου Βούλγαρη με τη δημοτική αρχή Μπέου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης.

Ο κ. Παπαδούλης δήλωσε στην ουσία που δεν επιθυμεί ούτε να τον ξαναδεί. Είπε χαρακτηριστικά ότι «με τις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΜΒ που αντλούν υφάλμυρο νερό, γίνεται μεγάλη ζημιά, Μάλλον απ’ αυτό το νερό πίνει και ο κ. Βούλγαρης».

Απαντώντας, μάλιστα, σε ερώτηση για τη στήριξη του Αλ. Βούλγαρη, ως μέλους του ΚΙΝΑΛ, στην υποψηφιότητά του, ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσε συνεργασία με την παρούσα δημοτική αρχή, ο Απόστολος Παπαδούλης είπε: Τον ευχαριστώ για τη στήριξη που μου δίνει, αλλά καλύτερα να αφοσιωθεί στη δουλειά που του ανέθεσε ο Μπέος».

«Ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία με ξεκάθαρη διαχρονικά στάση στην πράξη, απέναντι στα φαινόμενα αντιδημοκρατικής και λαϊκίστικης πραγματικότητας στη πόλη του Βόλου, στην πολιτική μου αντίληψη η ερμηνεία της στάσης του πρώην Δημάρχου Βόλου και υφυπουργού Αλέκου Βούλγαρη ως «αρχιτέκτονα» στην υπόθεση του Μουσείου της Αργούς -που επί πέντε χρόνια είχε «ξεχάσει» η σημερινή Δημοτική Αρχή-, είναι πως στηρίζει τον κ. Μπέο. Η απόσταση μου από τέτοιου είδους επιλογές -θέλω να πιστεύω και της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής- είναι προφανές πως είναι μεγάλη», ήταν η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Αναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Βούλγαρης θα συμμετέχει στην επιτροπή παρακολούθησης για το Μουσείο της Αργούς που αποφάσισε η δημοτική αρχή Βόλου.

Έχω δική μου προσωπικότητα
Ο Αλέκος Βούλγαρης δηλώνει με ανακοίνωσή του πως έχει δική του προσωπικότητα και δεν ταυτίζεται με κανέναν. Η δήλωσή του:
«Σε όλη μου τη ζωή έμαθα να αγωνίζομαι με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών. Για δεκαετίες παραμένω και τιμώ τον πολιτικό μου χώρο. Δεν φυγομάχησα ποτέ, δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Η ΑΡΓΩ είναι υπόθεση όλης της πόλης. Αν μπορώ να προσφέρω θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, χωρίς υστεροβουλία. Έχω τη δική μου προσωπικότητα και δεν ταυτίζομαι με κανέναν.

Για την ΑΡΓΩ, έδωσα προσωπικές μάχες για να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το ταξίδι το 2008 και η απόφαση μου να συνδράμω προκειμένου να ολοκληρωθεί και το εγχείρημα με την κατασκευή του Θεματικού Πάρκου και του Μουσείου της Αργούς, ήταν μια συνειδητή επιλογή απέναντι στην πόλη και στους πολίτες του Βόλου. Κάθε άλλος συνειρμός, πηγάζει από συνειδητή διαστρέβλωση των γεγονότων και πικρόχολες γραφίδες, που χρόνια τώρα χύνουν δηλητήριο ενάντια σε όποιον δεν συμπορεύεται «στο άρμα τους». Τους έχω γευτεί… και λόγω χαρακτήρα δεν θα τους ακολουθήσω.

Κρατάω το στόμα μου κλειστό για το ποιος είναι τι, παρά τις προκλήσεις που δέχομαι.
Όποτε βρίσκονται σε πανικό, καταφεύγουν στη λάσπη. Είναι πλέον προβλέψιμοι. Σπεύδουν και κολλούν ταμπέλες για δήθεν «ποιος είναι με ποιόν», μόνο και μόνο για τους δικούς τους μικροπολιτικούς σκοπούς.

Επειδή όμως ποτέ δεν φοβήθηκα να αντιπαρατεθώ για τις θέσεις και τις απόψεις μου, ακόμη και όταν αυτό είχε προσωπικό κόστος, τους προτρέπω αντί να «κυνηγούν ανεμόμυλους» και αντί να «μάχονται» όποιον νοιάζεται για την πόλη, να καταθέσουν τα δικά τους προτάγματα για την πόλη. Έτσι θα είναι πιο χρήσιμοι για τον Βόλο και τους πολίτες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το