Τοπικά

Ο Α. Μπέος κατά του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ για τη σήραγγα της Γορίτσας

ΓΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥΝΕΛ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ που σήμερα συγκροτείται σε σώμα δέχτηκε επίθεση από τον Α. Μπέο και το γραφείο Τύπου του δήμου, για το γεγονός ότι οι συνδικαλιστές εξέφρασαν την απόφασή τους να προσφύγουν στον εισαγγελέα για την επικινδυνότητα της σήραγγας της Γορίτσας, που λειτουργεί με ελλιπές προσωπικό.

Στην ανακοίνωση ο Α. Μπέος αναφέρει:

Είναι τόσο αήθης η πρόκληση, απέναντι στην κοινωνία, από τους εργατοπατέρες και τις εργατομάνες του δημοτικού συνδικαλισμού, που παρά την αρχική μας πρόθεση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Δεν ξέρουμε αν η αρχική μας απάντηση για το θέμα των εργαζομένων στην σήραγγα της Γορίτσας ήταν αλήτικη ή όχι, γνωρίζουμε όμως καλώς, όπως και οι συμπολίτες μας, ότι αλήτικη είναι η συμπεριφορά καλοβολεμένων (και μάλιστα αργόμισθων όπως είναι κάποιοι εξ αυτών) υπαλλήλων – συνδικαλιστών που αρνούνται να παράσχουν απλές υπηρεσίες, διεκδικώντας περαιτέρω αμοιβές, την ώρα που η πατρίδα μας βουλιάζει και η τοπική κοινωνία ταλαιπωρείται από πληγές, όπως η ανεργία που ξεπερνά το 40%!

Και είναι τουλάχιστον φαιδρό το φαινόμενο οι επαγγελματίες αυτοί συνδικαλιστές, που μέχρι πριν λίγες μέρες, ως παρατάξεις, αλληλοϋβρίζονταν και αλληλοξυλοκοπούνταν στο συνέδριο τους, ξαφνικά να ομονοούν και να ξεσπούν σε κοινές κραυγές και θρήνους, προφανώς απειλούμενοι στο άκουσμα και μόνο της λέξης «εργασία».

Σε ό,τι αφορά τις απειλές τους σαν απάντηση της πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής να τους δώσει σαν μπόνους υδρόφιλες πετσέτες φοβηθήκαμε τόσο πολύ που προτιθέμεθα να τους δώσουμε και βαμβακερά φανελάκια να αλλάζουν από τον ιδρώτα… μην αρπάξουν και κανα κρύωμα καλοκαιριάτικα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το