Αθλητισμός

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου το Σάββατο στην παραλία

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος δρόμος με αφετηρία και τερματισμό την Παραλία του Βόλου (Κτήριο Παπαστράτου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) . Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο 24ος αγώνας δρόμου υγείας 5χλμ, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όποιοι το επιθυμούν (παιδιά και ενήλικές). Για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων θα πραγματοποιηθεί αγώνας 500 μέτρων ο οποίος δεν θα είναι ανταγωνιστικός και έχει ως σκοπό να αναδειχθεί η χαρά της συμμετοχής, γι’ αυτό δεν θα κρατηθούν χρόνοι και αποτελέσματα και θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μια ώρα πριν την εκκίνηση στην παραλία(στον εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου-πρώην κτήριο Παπαστράτος).
Οσοι το επιθυμούν (μαθητές, γονείς, καθηγητές) να δηλώσουν συμμετοχή για τον αγώνα 5 χλμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.voloshalfmarathon.gr/.
Επίσης ενήλικές που λαμβάνουν μέρος σε δρόμους αντοχής (άνω των 10 χλμ) έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή και στον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου 21χλμ. στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
1. Αγώνας 5 χλμ
Εκκίνηση 18:30 στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου (πρώην κτήριο Παπαστράτου). Η πολυπληθέστερη ομάδα θα βραβευθεί για την συμμετοχή της.
2. Αγώνας 500 μέτρων (μέχρι δώδεκα ετών),
Εκκίνηση 18:20 κατά μήκος της παραλίας(πρώην κτήριο Παπαστράτου)
3. Ημιμαραθώνιος Δρόμος
Εκκίνηση 18:15 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Πρώην Κτήριο Παπαστράτου) –Αργοναυτών – Ποδηλατόδρομος – Τελωνείο – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Εκθεσιακό– Πευκακίων – Αλυκές – Αγ. Στέφανος και επιστροφή.
21:00 Απονομές Ημιμαραθωνίου (Πρώην Κτήριο Παπαστράτου)

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το