Αθλητισμός

Ο 27χρονος στόπερ Λεβάντ Γκιουλέν συμφώνησε να έρθει στον Βόλο

Κοντά στην απόκτηση ενός πολύ ικανού και έμπειρου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Βόλος, καθώς ο Ελβετός Λεβάντ Γκιουλέν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους» και στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η απόκτηση ικανών κεντρικών αμυντικών αποτελεί προτεραιότητα για τον Βόλο, ο οποίος μετά τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου στην ΑΕΚ και την αποχώρηση των Σαλβαδόρ Σάντσες και Ροντρίγκο Κολόμπο (η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία με τους δύο Αργεντινούς), έχει μείνει επί της ουσίας, με έναν στόπερ, τον Φάουστο Γκρίλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ αξιόλογου κεντρικού αμυντικού, έμπειρου και με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ελβετίας και της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον 27χρονο Ελβετό Λεβάντ Γκιουλέν, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Βόλου και τις προσεχείς μέρες θα έρθει στην πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Ο Γκιουλέν την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στην Τουρκία. Έχει ύψος 1.85 ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρασχόπερς, ομάδα της πατρίδας του, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Πήρε μεταγραφή για την Καϊσερισπόρ, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, φορώντας τη φανέλα της για τρεισήμισι χρόνια. Πέρυσι ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός έπαιξε στην Ανκαρσπόρ, καταγράφοντας 19 συμμετοχές.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει πολλές ομάδες μέχρι τώρα στην καριέρα του, δείχνει ότι είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους συλλόγους, όπου αγωνίζεται, με τις διοίκησης να μένουν ευχαριστημένες από την αγωνιστική του παρουσία.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ενημέρωση

Σειρά ενημερωτικών διαλέξεων από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού Μαρία Γκουβελά και Ευμορφία Μπουκουβάλα,…

23 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Ξεκινούν έρευνες στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν 300 κυβικά χώμα

Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν οριστεί από τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών θα ξεκινήσουν…

23 Μαρτίου 2024

Επιτυχία

Απόλυτη επιτυχία είχε η εκδήλωση για την ενδοσχολική βία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, στην…

23 Μαρτίου 2024

Λαύριο: Δεσμεύθηκε σκάφος με εκατομμύρια χάπια στο λιμάνι

Πεντακόσια χαρτοκιβώτια βάρους 3,15 τόνων, που περιείχαν συνολικά 3.750.000 κάψουλες-χάπια (δραστικής-φαρμακευτικής ουσίας BREGABALIN NERVIGESIC) εντοπίσθηκαν…

23 Μαρτίου 2024

Αγναντεύει

Ένας όμορφος τσαλαπετεινός αγναντεύει τον κάμπο του Βελεστίνου. Φωτογραφία με το χαρακτηριστικά όμορφο πουλί. Ωστόσο,…

23 Μαρτίου 2024

Μεϊκόπουλος:3 γιατροί σε 15 μέρες αποχώρησαν από Κέντρα Υγείας Μαγνησίας & Θεσσαλίας-«Πληγή» οι μετακινήσεις

Την εικόνα ντροπής για τη λειτουργία των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)…

23 Μαρτίου 2024