Αθλητισμός

Ντέρμπι… αποδείξεων για Νίκη με Πανσερραϊκό

Τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό κοντράρει σήμερα η Νίκη για την 29η αγωνιστική του Βορείου ομίλου στη Σούπερ Λιγκ 2. Το παιχνίδι διεξάγεται στις 17.00 στη Νεάπολη και είναι το τελευταίο εντός έδρας για φέτος, με τη διοίκηση να περιμένει την υποστήριξη των φιλάθλων.

Ντέρμπι… αποδείξεων δίνει σήμερα η Νίκη, η οποία αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 διαγράφοντας εξαιρετική πορεία φέτος. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πέρα από τις ικανότητές της, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε και αρκετή βοήθεια από τη διαιτησία, καθώς πολλοί αντίπαλοί της είχαν φρικτά παράπονα.
Ένα από τα θύματα υπήρξε και η Νίκη, η οποία είχε «σφαγιαστεί» από τον κ. Καραντώνη στο ματς του α’ γύρου. Σ’ εκείνο το ματς οι Σερραίοι είχαν κάνει ιδανική αρχή προηγούμενοι με 2-0 στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκαν τη συνδρομή του Βεροιώτη διαιτητή, ώστε να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Εκείνη η εχθρική διαιτησία αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους «κυανόλευκους», προκειμένου να δείξουν σήμερα ότι δεν απέχουν σε ποιότητα από τον Πανσερραϊκό και πως αν δεν υπήρχε το εν λόγω «σπρώξιμο», σίγουρα δεν θα είχε εξασφαλίσει τον τίτλο τόσο εύκολα.
Επίσης ένα ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε αρχίσει τη σεζόν στο σερραϊκό συγκρότημα, αλλά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αντικαταστάθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη. Λίγο αργότερα ανέλαβε τη Νίκη και σήμερα θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Θυμίζουμε ότι η Νίκη βρίσκεται πλέον στην 4η θέση και φιλοδοξεί να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα κι αυτό θα γίνει, αν καταφέρει να κερδίσει τον Πανσερραϊκό. Στην προσπάθειά της αυτή σίγουρα θέλει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο και γι’ αυτό ευελπιστεί να έρθουν αρκετοί φίλαθλοι σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.
Άλλωστε πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, αφού η Νίκη εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που τους είχε επιβληθεί. Πάντως το κακό είναι ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, αφού εκεί φιλοξενείται το Φάιναλ Φορ του Πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση τα κίνητρα είναι πολλά για τους «κυανόλευκους», με σκοπό να κερδίσουν σήμερα τον Πανσερραϊκό και να ικανοποιήσουνε τους φιλάθλους.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα κάνει θεαματικές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου. Πάντως αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος έχασε το ματς με τον Ηρακλή λόγω τραυματισμού.
Το σύστημα θα είναι 4-3-3 με πιθανή σύνθεση την ακόλουθη: Την εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάγιτς και στα μετόπισθεν θα τοποθετηθούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κάσσος, Γρομητσάρης, Ανδρέου και Αναστασίου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Κυριακίδης, Παναγιωτίδης και Γαβριηλίδης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Κρητικός, Μιράντα (στα άκρα) και Τζιώρας (κορυφή).
Επίσης στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μισυρλής, Τοπαλίδης, Λογαράς, Κριμιτζάς, Μέτσε, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα, Σιαφά, Μπάλλας.

Κάλεσμα των Blue Angels
Κάλεσμα στους φίλους της Νίκης απευθύνουν οι Blue Angels «Β. Κωστής» τόσο για το μνημόσυνο του Κώστα Τέζα, όσο για τον αγώνα της Νίκης με τον Πανσερραϊκό. Η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο τελειώνει η σεζόν για τα εντός έδρας ματς της ομάδας μας. Συμπτωματικά το παιχνίδι με τις Σέρρες γίνεται τη μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μεγάλη απώλεια του αδερφού μας, Κώστα Τέζα. Το Σάββατο το πρωί στις 9 θα είμαστε όλοι εκεί στο μνημόσυνο του αδερφού μας, στην Ευαγγελίστρια, για να τιμήσουμε τη μνήμη του.
Το απόγευμα στις 17:00 καλούμαστε όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα, στο γήπεδο της Νεάπολης και με τη φωνή μας να ακουστούμε μέχρι εκεί ψηλά στα αδέρφια μας. Κώστα ψυχάρα και εκεί ψηλά Νικάρα…».
Για τη σημερινή αναμέτρηση έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, το Σάββατο 10/6, 17:00, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.
Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (15:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.
Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Διαιτητής ο Αλιάγας
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε Αριστείδης Αλιάγας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Χρήστο Παύλο της ίδιας ένωσης και Σεραφείμ Γάγκο της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι Φώτης Ντάουλας και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Λιόλιος που ανήκουν στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και Λάρισας αντίστοιχα.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Συνάντηση Τζανακούλη με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ

Τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη επισκέφτηκε στο γραφείο…

31 Μαΐου 2024

Το χρονικό της φρίκης στη Ομόνοια: Ένα 24ωρο κρατούσε αιχμάλωτο το θύμα ο 27χρονος – Αυτό είναι το σπίτι κολαστήριο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 27χρονος βίασε και κρατούσε όμηρο 33χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο…

31 Μαΐου 2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αντέδρασε στην καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ – Η δικαιοσύνη αποδόθηκε, είπε

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξέφρασε την ικανοποίησή του με το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος…

31 Μαΐου 2024

Το μήνυμα του δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου για την έναρξη των πανελλαδικών

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Κων. Καραγεωργίου…

31 Μαΐου 2024

ΕΠΑΣ Μαθητείας για αποφοίτους ΕΠΑΛ: 750 θέσεις την τρέχουσα χρονιά στη Θεσσαλία -Οι προθεσμίες για το νέο σχολικό έτος

Παρατείνεται η δυνατότητα διάθεσης θέσεων Μαθητείας περιόδου 2024-25 από φορείς δημοσίου τομέα έως την Πέμπτη…

31 Μαΐου 2024

A. Ζαμπούκας: Η Ευρώπη βάζει ξανά στο τραπέζι την έννοια της στρατηγικής αυτονομίας

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας…

31 Μαΐου 2024